2777
2789
من تو فکر اینم طلاهامو بفروشم اتاق خواب خونمو اضافه کنم ب نظرتون انجام بدم یا ن میگم طلا داشته باشم ...

صد در صد خونه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اره در واقع النگو اما چون درشته معمولا تکی استفاده میشه... تو شهر ما به اسم تکپوش رایج شده.

بله همه جااینجوریه النگویی ک ازحدمعمول بزرگتره و بیشترازیکی بندازی ضایعه میشه بهش میگن تک پوش مبارکتون باشه گلم ❤️😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم منم خواستم مثل دستبند تاپیک قبلیت بخرم ولی میناش خیییلی کمتر ولی از ۹۳ میلیون شروع میشد � ...

اونو خیلی دوس دارم... اما کسی بخره دیگه باید نگهش داره... چون ضررش زیاده موقع فروش. دیگه باید واسه دل خودت بخریش.

اگه از اون خریدی کنار دستبندخودکاری سنجاقی زرد خیلی قشنگ میشه

بله همه جااینجوریه النگویی ک ازحدمعمول بزرگتره و بیشترازیکی بندازی ضایعه میشه بهش میگن تک پوش مبارکت ...

مرسی عزیزم. من وسواس فکری دارم... یه چیزی میبینم عاشقش میشم. میخرمش ازش متنفر میشم تا چند وقت. و همش غصه میخورم... چند نفر بگن قشنگه دیگه خیالم راحت میشه.... به این دلیل اینجا عکسشو میذارم که بقیه تعریف کنن اون حس عذاب وجدان و پشیمانیم فروکش کنه 

اره در واقع النگو اما چون درشته معمولا تکی استفاده میشه... تو شهر ما به اسم تکپوش رایج شده.

من خیلی جاها دیدم به ضخامت بیشتر از این چهار پنج تا میندازن 

یه خانمی دیدم بدون اغراق از مچتا نزدیک آرنجش ازین ضخیم تر انداخته بود باور کن فقط یه تومن تو دسته‌اش بود گردنبندش رو دیگه نمی‌گم و انگشترش هم گل روش اندازه نصف کف دست بود کلا کسی میدزدیش ازش یه خونه می‌تونست بخره😁😁😁😁

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
من تو فکر اینم طلاهامو بفروشم اتاق خواب خونمو اضافه کنم ب نظرتون انجام بدم یا ن میگم طلا داشته باشم ...

نفروش طلاهات رو نگهدار.... وام بیار برای اضافه کردن اتاق.... دنبال وام گرفتن باش... خواهرانه بهت میگم

مرسی عزیزم. من وسواس فکری دارم... یه چیزی میبینم عاشقش میشم. میخرمش ازش متنفر میشم تا چند وقت. و همش ...

فداتشم قشنگم دقیقا شخصیت منم همینه هرچی میخرم زود پشیمون میشم واین خیلی بده دوستم هرچی میخره حتی اگ ازنظرهرکی خیلی زشت باشه براش مهم نیست و فقط مهم خودشه خیلی خوبه ادم اینجوری باشه متاسفانه منم دهن بینم ب شدت ولی واقعا تک پوشتون شیکه مبارکتون باشه وب دلی خوش استفاده کنید❤️

مرسی عزیزم. من وسواس فکری دارم... یه چیزی میبینم عاشقش میشم. میخرمش ازش متنفر میشم تا چند وقت. و همش ...

منم مثل تو ام ولی در مورد طلا اصلا این فکر رو نکن طلا هر چی بخری سوده 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
مرسی عزیزم منم خواستم مثل دستبند تاپیک قبلیت بخرم ولی میناش خیییلی کمتر ولی از ۹۳ میلیون شروع میشد � ...

ببین اگه خواستی بخری... اهواز مرکز ساخت این نوع النگو هست. وزن اصلی طلا داخلش حک شده... و موقع فروش دیگه مینا رو نمیسوزونن... یعنی از اهواز بخر. اینترنتی هم داره.

وزن مینا از ۶۵ سوت تا ۳۰۰ و حتی بیشتر میتونه متفاوت باشه.

نفروش طلاهات رو نگهدار.... وام بیار برای اضافه کردن اتاق.... دنبال وام گرفتن باش... خواهرانه بهت میگ ...

مرسی اما وام ک نمیدن یه قرعه کشی خونگی دارم دوساله اسمم نیوفتاده تا دو سال دیگه هم ادامه داره ارزش پولم تو این دو سال خیلی کم شد معلوم هم نیست کی بیوفته از من میشنوین قرعه کشی ها طولانی هیچی جز ضرر نداره مرسی ک راهنمایی کردی باشه منتظر میشم هر وقت اسمم افتاد با اون پول درست میکنم

منم مثل تو ام ولی در مورد طلا اصلا این فکر رو نکن طلا هر چی بخری سوده

خیلی ویژگی بدیه. یه چیزی میخرم زهرم میشه بخدا... پسر کوچیکم ۶ سالشه مثل منه حتی بدتر.... یه چیز بخره میذاره جلوش گریه میکنه میگه کجه.

مرسی اما وام ک نمیدن یه قرعه کشی خونگی دارم دوساله اسمم نیوفتاده تا دو سال دیگه هم ادامه داره ارزش پ ...

برات دعا میکنم به اسمت دربیاد زودتر... من طی این سالها به دلایل مختلف مدام طلا فروختم... تا چند وقت پیش هیچی نداشتم. الان بهم ارث رسیده . حدود ۳۰۰ تومن طلا خریدم. فقط بابت فروش یه قطعه زمین پدری. 

ببین اگه خواستی بخری... اهواز مرکز ساخت این نوع النگو هست. وزن اصلی طلا داخلش حک شده... و موقع فروش ...

من آبادانم راحت میتونم برم اهواز فقط لطفا ادرس بهم بده 

ابادان یه طلافروشی هست که از دبی میارن 

اینی که شما میگی عیارش ۲۱ هست؟ 

یه مغازه تو پاساژ تشریفات اهواز دیدم ولی خب شما اگه جایی رو میشناسید که مطمئن باشه بهم بگید لطفا حضوری میرم 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

عزیزم برامن تقریبا همینه ولی نصفش طلا سفیده نصفش زرد 

گفتم شاید تو عکس واضح نباشه دان کردم 

اسمش حلقه تراش هست 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.