2777
2789

برای افسردگی استرس کبدچرب دیابت رفلکس معده انواع عفونت ریزش مو جوش دردهای شدید وتنظیم پریودی میگرن درد های مفصلی فقط پودر گیاهی ابردوا مصرف کنین که بهترینه

قطعا‌نتیجه‌میگیری

اگه ایتا داری بیا تواین کانال

https://eitaa.com/joinchat/1047397154C7177224b86

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داروی افسردگی مصرف کردم بفرمایید

سلام حال شما شب بخیر 

چه نوع داروهایی مصرف  کردین  افسردگی  حاد داشتین  یا خفیف 

سوالم در مورد مصرف دارو سرترالین با پارکستین هست که ایا این دو دارو با هم تجویز میشه و مشکی نیست مصرف شه   برای درمان افسردگی 

سلام حال شما شب بخیر چه نوع داروهایی مصرف کردین افسردگی حاد داشتین یا خفیف سوالم در مورد مصرف دا ...

من مشکل دوقطبی دارم ولی برای دوره های افسردگی استفاده میکنم داروی افسردگی

این دوتا دارویی که گفتید رو جدا مصرف کردم یه دوره ای هر کدوم رو 

من افسردگی دارم

حالت هایی که داری رو بگو که چجوری هستی چرا فکر میکنی افسرده ای  هر حالتی که داری رو قشنگ توضیح بده شاید کسی تجربه داشته باشه و بتونه کمکت کنه انشالا خوب میشی البته اینجا از تجربه های بچه ها استفاده کن بعد زیر نظر دکتر درمان شو و دارو استفاده کن سر خود کاری نکنی مواظب باش 

لطفا کسایی که   واقعا تجربه  افسردگی رو  دارن نظر بدن 

بچه ها من بنا به تیپ شخصیتیم که ادم برون گرایی هستم و بیشتر با خودم زندگی کردم و تنها بودم فکر کنم دچار افسردگی شدم البته ه دلایل های دیگر هم وجود داره که نمیخوام اینجا بگم 

من افسردگی رو چند ساله دارم حالت هایی مثل بی انگیزگی، بد خلقی، ناامیدی  نسبت به  زندگی کار و... وسواس فکری،خستگی و سستی بدن  احساس خستگی بدن و مغز و اعصابم رو حس میکنم، 

تکراری بودن صحنه ها و چیزای که تو زندگیمه و حتی حرفای تکراری  ادما اذیتم میکنه

از هیچی لذت نمیبرم و نمیتونم بخندم  هیچ چیزی مصرف نمیکنم و اعتیاد ندارم ورزشکار ام  بعضی وقتا نمی م سر کار  همچی برام تهی  و بی معنی میشه انگار  الکی خوشم و زندگی میکنم  این حالت هارو دارم

حالت هایی که داری رو بگو که چجوری هستی چرا فکر میکنی افسرده ای هر حالتی که داری رو قشنگ توضیح بده ش ...

نه از هیچی خوشم میاد نه از هیچی بدم میاد این همه نسبت به آدما صدق میکنه نه کسیو خیلی دوست دارم نه از کسی بدم میاد،،،،ب هیچ کاری علاقه ایی ندارم هیچی منو به شوق نمیاره هیچی هم ناراحتم نمیکنه و اینکه فکر میکنم افسرده ام دلیلش اینه که همیشه همه چی از قبل مشخص شده همیشه باید خوب باشی عالی پرفکت بی نقص همیشه خوب خوب خوب،  این خوب بودن اجباری منو به کسالت و یکنواختی خصوصا در روابطم رسونده، همیشه باید با بقیه خوب باشی تا خدای نکرده خاطر یکی مکدر نشه وگرنه تو گناهکار عالمی....

نه از هیچی خوشم میاد نه از هیچی بدم میاد این همه نسبت به آدما صدق میکنه نه کسیو خیلی دوست دارم نه از ...

یه نوع از تیپ های وسواسی ه  خیلیارو میشناسم همینطورن  به اصطلاح گمال گرا یا ایدال گرا هم بهش میگن با دارو  درمان میشه  من با خیلی از این حالت ها زندگی کردم درمان میشه و خیلی سادس  حتما پیش روان پزشک برو  وسواسی با روانکاوی و مشاوره درست نمیشه