2777
2789
عنوان

کیا بانک مهر ایران حساب دارن

1675 بازدید | 6 پست

اونایی که توی بانک مهر ایران حساب دارید ... برای گرفتن وام امتیازی، مثلا برای ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن وام چقدر باید بخوابونم؟ مثلا من میتونم برای شروع کار یه چند روز ۲۰ تومن بخوابونم و یکم‌ امتیاز بگیرم و بعد چند وقت پول و بردارم؟ بعد امتیازم با برداشت‌ها ثابت میمیونه؟

مثلا هی بردارم، هی چند وقت بعد دوباره یه مبلغی و واریز کنم ... میخوام بدونم با برداشت‌ها امتیاز ثابت میمونه یا با هر بار برداشت امتیاز هم به تناسبش هی کم و زیاد میشه؟!

من ماهی ۶ ۷ تومن میتونم بریزم به حساب، اما شرایط جوریه که بعد چند روز امکان داره هی حسابمو کم و زیاد کنم. با این‌ مبالغ ناچیز امتیازی میگیرم؟ اصلا وامی شاملم میشه؟! چقدر طول میکشه وام ۱۰۰ یا ۱۵۰ ایه امتیازی شاملم شه؟ 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه وامهای متفاتی بهت میده. مثلا امتیاز من جوری بود ک میتونستم 200 تومن 18 ماهه بگیرم یا 180 تومن 20 ماهه یا 160 22 ماهه و همینجنری متغیر بود من 105 تومن 36 ماهه گرفتم.تو همراه بانکش هر روز میتونی امتیاز وامتو چک کنی و بهت 12 تا پیشنهاد میده 

اره با برداشت پولت امتیاز ثابت میمونه 

مثلا ۱۵۰ تومن ۶ ماه بمونه ۱۵۰ تومن میده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵