2777
2789
عنوان

بعد کنکور باید چیکار کرد

359 بازدید | 23 پست

کنکورم و دادم ولی نشد برم دانشگاه 

الان دلم میخواد یه حرفه یاد بگیرم بتونم درآمد زایی کنم  و پول در بیارم 

ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم 

شما پیشنهادی دارین؟ بجز لاین های ارایشگری 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین وضعیتم یه ۴۰ روزی قراره به خودم استراحت بدم بعد ببینم چه کنماحتمالا یا برم فوریت های پزشکی ...

بسلامتی عزیزم 

بعد آموزش خیاطی چیکار میکنی ؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

منم همین وضعیتم یه ۴۰ روزی قراره به خودم استراحت بدم بعد ببینم چه کنماحتمالا یا برم فوریت های پزشکی ...

منظورم اینه چطور از طریق خیاطی درآمد کسب میکنی ؟

خب باید دید به چی علاقه داری...میتونی موسیقی یه ساز رو دنبال کنی

علاقم همون کنکور بود 

علاقه برام مهم نیست زیاد

احتمالا با تولیدی ها قرارداد ببندم

خوبه ولی برای کار کردن برای تولیدی ها نیاز نیست آموزش دیده باشی 

مثلا من خودم دیدم تولیدی ها لباس روو خودشون برش میزنن ولی آموزشگاه ها الگو میکشن و بعد میندازن رو پارچه و برش میزنن

حقوقشون هم زیاد نیست معمولا 

تو محلمون دیدم خانم هایی که با تولیدی قرار داد میبندن و کار میارن داخل منزل انجام میدن

آره خوبه یکی از آشناهای ما هم تو خونه دمپایی می‌دوخت 

ولی معمولا زحمتش خیلی زیاده و سود بیشتز تو جیب صاحب تولیدی 

برو دوره ارایشگری مثله تخصصی رنگ مو رو یادبگیر یا میکاپشو و... و درصدی کار کنیا پکیج ادمینی بخر برو ...

من نه استعداد هرایشگر شدن دارم نه علاقشو

آرایشگر شدن مال یه دختر برون‌گرای خوش اخلاق امروزیه

ارهوِلی خودم بخوام کار کنم سرمایه شو ندارم

یه مدت با تولیدی ها کار کن بعدا اگه تونستی و شرایطشو داشتی وام بگیر و کسب و کار خودتو راه بنداز 

من شنیدم با چند تا چرخ هم میتونی شروع کنی و کارگر بگیری 

من نه استعداد هرایشگر شدن دارم نه علاقشوآرایشگر شدن مال یه دختر برون‌گرای خوش اخلاق امروزیه

من خودم ی مدت شاگرد بودم واسه ارایشگری ی دوره ساده و خلاصه کلیاتو یاد گرفتم علاقم دارم اما ادامه ندادم

اما دلم میخاد واردع حیطه ادمینی اینستا بشم ماهانه کمه کمش ۸ م ب جیب میزنی حتی تا ۱۵ تومنم میتونی کار کنی

ک واسه ی دختر خوبه واقعا

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!