2777
2789
آره گناهه! وقتی مادربزرگم آلزایمر داشت من داروهای آلزایمرشو با قیمت گرون تهیه می کردم و به دکترشم تش ...

پس چه دارویی خواب آوری بدون عارضه ای هست. از قضا منم مادر بزرگمه. تمام بچه هاش ولش کردن منم دارم خواستگارو بخاطر اون رد میکنم دلم واسه مامانم میسوزه دست تنها نمیتونه کارای اونو انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عوارض داره واسه همینم فک میکنم گناه داره ولی نمیدونم چکار کنم

دارو هاش با مشورت دکتره عزیزم؟

باید با مشورت دکتر باشه

چند سالشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دقیقا درکت میکنم دیوانه کنندستولی سعی کن زیاد این کار رو انجام ندی فقط چن وقت یبار اونم اگه ضرری واس ...

هرشب شرایطش یه جوریه که باید تنها باشه من میگم قرصو بدم که راحت بخوابه و نفهمه کسی پیشش نیست.

[QUOTE=351180783]من می دونم چی میگی، ولی اینکارو نکن. یادمه سر کار چرت میزدم بخاطر اینکه شب تا صبح تو اتاق باهاش قدم ...[/QUOTEآخه من نمیتونم خودم کلی کار عقب افتاده  دارم .کلاس هنری نمیتونم برم کارای خونه و هزار تا چیز دیگه هم هست

پس چه دارویی خواب آوری بدون عارضه ای هست. از قضا منم مادر بزرگمه. تمام بچه هاش ولش کردن منم دارم خوا ...

ای کاش بتونی یا فکری به حال خودت بکنی عزیزم

اصلا شاید ۱۰۰ سال عمر کرد چیکار میکنی

ما یه خانمی فامیلمونه هم پدرش اینطوری هم مادرش. ۹۰ سالشونه سکتم کردن ولی نمردن، خانم بیچاره دیگه تو حال خودش نیست دیوونه شده مجردم هست. فقط میخنده

به فکری به حال خودت کن آینده تو مهم تره.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

[QUOTE=351181065]الان باید قرص خواب بخوره دیگه،حتما با دکتر مشورت کنید حدودای غروب باید بخوره تا بعد از شام راحت بخوا ...[/QUOT تا الان بهش ندادم هم نگران بودم هم حس گناهکار بودن بهم دست میداد ولی دیگه قبل شام بهش میدم

[QUOTE=351181065]الان باید قرص خواب بخوره دیگه،حتما با دکتر مشورت کنید حدودای غروب باید بخوره تا بعد ...

ای کاش قبلش با دکتر مشورت کنید ،نوعی که مناسبشه بده

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
بستگی دارهمن از عمه مادرم تا زمان مرگ توی خونه مراقبت کردناون‌یکی برادرشم پیش ما بود بازم از صبح فقط ...

فحش و داد بیداد نمیکنه سالمند ما ولی تا دیر وقت حرف میزنه نمیتونم بخوابم روزم میگه بیایید پیشم حوصلم سر رفته واسه همین میگم قرص بدم بهش تا لا اقل شبا خوب بخوابه

فحش و داد بیداد نمیکنه سالمند ما ولی تا دیر وقت حرف میزنه نمیتونم بخوابم روزم میگه بیایید پیشم حوصلم ...

خدا کمکش کنه واقعا

سخته برای شمام سخته

والا مال ما پدرمو رو درآورد خیلیم عمر کردن

پس چه دارویی خواب آوری بدون عارضه ای هست. از قضا منم مادر بزرگمه. تمام بچه هاش ولش کردن منم دارم خوا ...

به خاطر ایشون خواستگار رد نکنید 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید