الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره گناهه! وقتی مادربزرگم آلزایمر داشت من داروهای آلزایمرشو با قیمت گرون تهیه می کردم و به دکترشم تشر میزدم که قرص خواب آوری که اثر داروهای آلزایمرو از بین ببره بهش نده. عوضش خودم قرص آرامبخش می خوردم که از دست کاراش عصبی نشم.
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
من می دونم چی میگی، ولی اینکارو نکن. یادمه سر کار چرت میزدم بخاطر اینکه شب تا صبح تو اتاق باهاش قدم میزدم، پوشکش عوض می کردم. به رییسمون گفتم تازه تشویقمم کرد.
نه اینجور نگو! می دونی بعد از اون خدمات و شب بیداریهایی که کشیدم چقدر بعدش برکت وارد زندگیم شد؟ پیره ...
بستگی داره
من از عمه مادرم تا زمان مرگ توی خونه مراقبت کردن
اونیکی برادرشم پیش ما بود بازم از صبح فقط داد میزد فحش میداد دیگه بهش دارو میدادن تا بخوابه
اینطور آدما اگه برن سالمندان بازم دارو خور میشن پس بهتره پیش خودت باشن حداقل میدونی وضعیتشون چطوره
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]