2777
2789
ما تو روستا هستم متاسفانه راهکارهایی که گفتین امکانش نیست انجام بدم وگرنه حتما انجام میدادم براش.

با همسایه ها نمیتونید رفت و امد کنید؟

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هیچی ندادم

نه منظورم اینه که موقعی که میدی، چه دارویی بهش میدی؟ اگه آلزایمر داشته باشه بدتر میشه. بهرحال همینکه احساس گناه کردی خودش نشونه ی اینه که وجدانت بیداره، اینجور وقتا کلاه خودتو قاضی کن

فعلا هیچی ندادم

بزرگی میگه: آنکه بعد از گناه احساس خوشحالی کند خود شیطان است، آنکه بعد از کار بد هیچ حسی نداشته باشه انسان معمولیه، و کسیکه بعد از گناه احساس پشیمانی کند پرهیزکار است.

من همش۲۴سالمه. فقط میتونم دعا کن کاری از دستم برنمیاد

به امید خدا که نجات پیدا کنی واقعا یخته

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من همش۲۴سالمه. فقط میتونم دعا کن کاری از دستم برنمیاد

به امید خدا که نجات پیدا کنی واقعا سخته

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نه منظورم اینه که موقعی که میدی، چه دارویی بهش میدی؟ اگه آلزایمر داشته باشه بدتر میشه. بهرحال همینکه ...

پدرم پارکینسون داره  زمین گیره و توهم بینایی داره   بنظرت چقدر زنده میمونه  خسته شدم  از پرستاری ازش   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت