مگه من چیم کمه هم غیافم خوبه هم اندامم هم وضع مالیم همش تو اجتماع و تو چشمم پس چرا برای من خاستگار از ولنجک و قیطریه با لندکروز نمیاد شماره دعانویستون چیه این قدر خاستگار پولدار دارید لعنتی های جذاب😅😅😅
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تا الان که ۲۲ ام دوتاشون خیلیییی پولدار بودن یعنی بی نهایت
باقی متوسط
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
خب از ده تا دروغ یکیش که راست میگه واقعا چرا مگه من چیم کمه اتفاقا تو محلمون یک دختر که نه غیافع داشت نه وضع مالی خوب با یک آدم پولدار ازدواج کرد اونوقت من دارم میترشم واقعا اینا دعا نویسشون کیه😅😕
خب از ده تا دروغ یکیش که راست میگه واقعا چرا مگه من چیم کمه اتفاقا تو محلمون یک دختر که نه غیافع داش ...
شانس چیزخوبیه 🤪
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
منو فقرا هم نمیپسندن😂بخدا همهچیم اوکیه فقط بینیم قوز داره یه جوری برخورد میشه باهام انگار دور از ج ...
خوبه جوزامی نیستیم یا عقب مونده و پشت کوهی نیستیم باور کن من دیدم دختری که شلوار گل گلیو از رو لباس خر میپوشه و غیافع معمولی داره باور کن همون خاستگار پولدار. گیرش اومد اما هیچکس سمت ما نمیاد. 😅😅😅
منو فقرا هم نمیپسندن😂بخدا همهچیم اوکیه فقط بینیم قوز داره یه جوری برخورد میشه باهام انگار دور از ج ...
چه ربطی به قوز بینی داره عزیزم
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره