2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم نیومد مهمونیم

415 بازدید | 29 پست

سلام 

تعداد خانواده شوهرم زیادن چنتا خواهر برادرن بعد ما مهمونی دوره ای داریم تشکیلاتی نیست چون تعداد زیاده بیشتر خودمونیه یه نوع غذا و میوه سبک میگیریم که راحت هر ماه بگیریم نوبتی بعد هفته قبلش همه خانماشون دیده بودم گفتم من میخوام تو پارک بگیرم گرمه هوا به بچه هام خوش بگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد به اون خواهر شوهر دیگه زنگ زدم گفتم بابا من خیلی مشغله داشتم فک کردم دیده هفته قبلم اعلام کردم چند بار چند بار بگم من تازه بچه چند ماهه هم دارم جاریان خودشون تماس گرفتن کمک لازم نداری با بچه کوچیک من قبول دارم اشتباه کردم ولی عمدی نبوده بعد اونم گفت اشتباه کرده جواب تلفن و نداده

شاید واقعا کار داشتن،هماهنگ کردن جمعیت زیاد سخته هر کسی برای خودش برنامه ای داره

نه به خواهر شوهر دیگه ام گفته من ناراحت شدم منم گفتم من از قصد این کارو نکردم من فک کردم مهمونی خودمونه اگ عروسی بود شخصا میرفتم دم در خونشون دعوت میکردم