2777
2789
عنوان

حق من این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
ببخشید مهریه اتون چقدره؟ شاید بتونید سرپناهی بسازید ازش ... بعدم خانواده هرچقدر هم بگن همه چی پای خو ...

عزیزم هیچی ندارع یه پسر بود که تازه از خدمت اومده بود هیچی نداشت صفر صفر من کشیدمش بالا الان خونه مامانش هستیم دو قسمت کرد براش ولی به نامش نیست ماشین داره و مغازه باز کرده تازه با ملی بدهی و قسط هیچی ندارع ازش مهر بگیرم 

دو روز پیش دیدم بازم با یه دختر تو اینستا حرف میزنه و تماس تصویری میگیره درحدی که دختره رمز اینستاشو ...

اولش شاید اینجوری بگه اما بچه اونم دوتا کوچیک بزرگ کردنش کار یه مرد تنها نیست و دادگاه حضانت بچه هارو تا چنددد سال میده به شما 

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭دارم میسوزم یه جا واسه بچه هام یه جا بی سرپناهیم 

چقدر ساده بودم بهش فرصت دادم جبران کنه میگه دوستت دارم  بهش میگم غلط کردی اگه دوستم داشتی این کارو نمیکردی 

اولش شاید اینجوری بگه اما بچه اونم دوتا کوچیک بزرگ کردنش کار یه مرد تنها نیست و دادگاه حضانت بچه هار ...

جدا بشم کجا برم ؟چیکار کنم ؟ من حتی پول کرایه تاکسی ندارم تا دادگاه برم 

عزیزم هیچی ندارع یه پسر بود که تازه از خدمت اومده بود هیچی نداشت صفر صفر من کشیدمش بالا الان خونه ما ...

شما مهرت رو بزار اجرا فکر میکنی چیزی نداشته باشه اصلا همون ماشبن و چول مغازه رو بدن به شما شماخودت میتونی سرمایه کنی ببین ابجی اگر میخایی جدا شی نباید از اینده بترسی درسته ترس داره خیلی هم ترس داره اما مردی که هی خیانت کنه ترسناک تره ادم ازدواج میکنه متعهد میشه بچه ها باید تو محیط مناسب بزرگ بشن همش تنش همش دعوا بخدا براشون بدتره

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   
شما مهرت رو بزار اجرا فکر میکنی چیزی نداشته باشه اصلا همون ماشبن و چول مغازه رو بدن به شما شماخودت م ...

مغازه اجارست ماشینم به نامش نیست هنوز 😭😭😭😭من نمیخام دیگه باهاش زندگی کنم ازش بدم میاد

جدا بشم کجا برم ؟چیکار کنم ؟ من حتی پول کرایه تاکسی ندارم تا دادگاه برم

یعنی شما میخوایین به این وضع ادامه بدین؟؟ اگر تصمیمتون اینه که خب ابجی گلم من چی میتونم بگم خدا بهت توان بده واسه بچه های گلت مادری کنی❤❤❤