2777
2789
عنوان

حق من این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
کم کم پیاما بیشتر شد و وابستگی من هم بیشتر و بیشتر دوسال تموم شد و خانوادم بازم مخالف من بخاطرش جلو ...

☹☹

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه سال عقدم طول کشید تا خونمون درست بشه و تو این سه سال با همه سختی ها خونه مادر شوهرم زندگی کردم خیلی هوامو داشتن ولی 

عقد بودیم یه شب اومد خونه و خوابید دیر اومد من از کنجکاوی گوشیشو برداشتم و باز کردم دیدم با یه دختر به اسم نازنین پیام داده و باهاش دوسته لامپ روشن کردم و کلی جیغ و داد و فوش که این چیه نازنین کیه و اینا دعوای بدی شد و به غلط کردن افتاد بعد فهمیدم که دختره دوست دختر دوستشه و میخواست امتحانش کنه گفتم به تو ربطی نداره و معذرت خواهی کرد تموم شد رفت 

الان به شدت متنفرم همونقدر که دوستش داشتم ده برابر متنفر شدم ازش

چرا ازشون جدا نمیشی؟؟بخاطر حرف خانواده؟؟☹☹

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   

بعد اون حریان چند بار دیگه هم یه سری چت دیدم تو گوشیش که بازم دعوامون شد ولی خرم کرد تا اینکه عروسی کردیم بعد ۷ماه حامله شدم 

تو دوران حاملگی هم نامرد بهم خیانت کرد میخواستم حدا بشم حتی گفتم باید حق طلاق بهم بدی ولی این کارو نکرد 

منم سه سال عقدم طول کشید تا خونمون درست بشه و تو این سه سال با همه سختی ها خونه مادر شوهرم زندگی کرد ...

واقعا همینطور بوده یا اینجوری گفته؟؟؟☹

بعد اون حریان چند بار دیگه هم یه سری چت دیدم تو گوشیش که بازم دعوامون شد ولی خرم کرد تا اینکه عروسی ...

واااای عزیزممم

حرف خانواده مستقل نیستم دوقلو یکساله دارم کجا برم ؟

ببخشید مهریه اتون چقدره؟ شاید بتونید سرپناهی بسازید ازش ... بعدم خانواده هرچقدر هم بگن همه چی پای خودت اما بازم محاله کمک نکنن مگر اینکه...

دو روز پیش دیدم بازم با یه دختر تو اینستا حرف میزنه و تماس تصویری میگیره درحدی که دختره رمز اینستاشو داده به شوهرم  منم به روش اوردم گفتم بهش دیگه نمیبخشمت و میخام جدا بشم گفت باش برو بچه ها مال منه 

بچه هام دنیا اومدن و بازم بهم خیانت کرد 😭😭😭😭منه ساده منه احمق بخشیدم خب بچه هام خیلی کوچولو بودن ...

خیانت با اثبات مجازات خودش رو داره کاش همون موقع هم  جدا مبشدین بچه هاتون زیر دست این پدر چجوری بزرگ بشن جدا میشدین نفقه بچه ها با پدرشون هست تا وقتی بزرگ بشن