منظورم اینه قدیم که زید میگفتن بعدش بی اف و جی اف میگفتن.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خخخخ😂😂😂استرس نداشته باش البته طبیعیه ایشاالله بعدش ازدواج کنید😍😁منم چند ماه پیش رفتم دیت ولی رابطمون بهم خورد خیلی اذیت شدم از دوریش کارم کشید به تراپیست و این حرفا هعی خواهر درد دلم زیاده بخام بگم😂
😂😂دیت: قرار ملاقات دختر و پسرکرتش: کسی مه دوسش داریم و برامون دست نیافتنی بنظر میاداکس: دوست پسر ی ...
بقیشو فهمیده بودم این مدت فقط این دیت واسم جدید بود.اصطلاح دیگه ای هم هست ؟
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
خخخخ😂😂😂استرس نداشته باش البته طبیعیه ایشاالله بعدش ازدواج کنید😍😁منم چند ماه پیش رفتم دیت ولی را ...
ای وای🥲 میفهمم حالت رو ولی خوب میشی...
عزیزم میشه تاپیکم رو راجب این پسره بخونی ؟ قصدمون ازدواج نیست؟ میشه کمک فکری بدی؟ چیزایی که خودم نوشتم در جواب کاربرارو میشه بخونی؟🥲🥲 اگه تایم داشتی... ببینم اصلا با پسره برم دیت و اشنا بشم یا خدافزی کنم
یعنی اگه یکی بگه اون نکس منه یعنی اینکه دوست داره نفر بعدیش باشه؟