2777
2789
اینگلیسی دیگه یعنی چی تازه اختراع شده

منظورم اینه قدیم که زید میگفتن بعدش بی اف و جی اف میگفتن.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تازه اشنا شدیم چند روزه. تاپیک زدم راجب شخصیتش اتفاقا امروز😅 گفت فردا شب بریم بیرون دیت همو ببین ...

خخخخ😂😂😂استرس نداشته باش البته طبیعیه ایشاالله بعدش ازدواج کنید😍😁منم چند ماه پیش رفتم دیت ولی رابطمون بهم خورد خیلی اذیت شدم از دوریش کارم کشید به تراپیست و این حرفا هعی خواهر درد دلم زیاده بخام بگم😂

😂😂دیت: قرار ملاقات دختر و پسرکرتش: کسی مه دوسش داریم و برامون دست نیافتنی بنظر میاداکس: دوست پسر ی ...

بقیشو فهمیده بودم این مدت فقط این دیت واسم جدید بود.اصطلاح دیگه ای هم هست ؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خخخخ😂😂😂استرس نداشته باش البته طبیعیه ایشاالله بعدش ازدواج کنید😍😁منم چند ماه پیش رفتم دیت ولی را ...

ای وای🥲 میفهمم حالت رو ولی خوب میشی... 

عزیزم میشه تاپیکم رو راجب این پسره بخونی ؟ قصدمون ازدواج نیست؟ میشه کمک فکری بدی؟ چیزایی که خودم نوشتم در جواب کاربرارو میشه بخونی؟🥲🥲 اگه تایم داشتی..‌. ببینم اصلا با پسره برم دیت و اشنا بشم یا خدافزی کنم

💄🩺

همون بی اف هم مخفف بوی فرنده که انگلیسیه

میدونم

اکس میشه نفر قبلینکس میشه نفر بعدی

یعنی اگه یکی بگه اون نکس منه یعنی اینکه دوست داره نفر بعدیش باشه؟

اره

مفید بود مرسی