2777
2789
عنوان

امروز زنگ زدم سر کتاب واسم باز کرد گفت تو را بستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ذکر منبع لطفابعدشم عکسشو دان کنی نگاه کنی میشه؟

منبع چی میخوای؟

شما عکس شهید دفاع مقدس گذاشتی پروفایلت به اون اعتقاد داری ولی به امام رضا نه و منبع میخوای؟!!!!

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

این دعا نویس پولی نمیگیره ۳۰ هزار فقط گرفت واسه دعا

بحث پولیش نیست گلم کلا پول زیادی نمیگیرن 

ولی رضایت خدا در این کار نیست 

راه شیطانی وارد زندگیت میشه مدتی خوبی ولی بعدش بدتر میشین چون دعاهاشون و طلسماشون مدت داره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

به خدا بد کسی رو تا حالا نخواستم نمیدونم گی دشمنی کرده باهام

ومنم همینطور خیلی بده یه روز خوبی ۱۰ روز بد دوباره شروع میشه همش اس ترس دلهره فکرو خیال سنگینی رمق زندگی نداری ..من که همسرم حرفمو گوش نمیداد یه هو تغییر کرد بدتربن حرفا بهم میرد وپشیمون نبودداغون شدم الان شرایط ارومه اما دل من دیگه دل نیست ..به خداپناه میبرم کلی التماس خدامیکنم ..من ز بعد عروسی برادرشوهرم به یکباره بهم ریختیم 

خب تبریک میگم بهت ی مدت خوب میشین ولی بعد ازون از قبلم بدتر میشینمگه قدرتی بالاتر از قدرت خدا هست خد ...

خدا فعلا منو فراموش کرده ساده رفته یه بنده هم داره هی داره سنگ‌میفته جلو پام

منبع چی میخوای؟شما عکس شهید دفاع مقدس گذاشتی پروفایلت به اون اعتقاد داری ولی به امام رضا نه و منبع م ...

چ ربطی داره یاخدا!!

میخوام بدونم حرفی ک می زنید از کجا میاد همینجوری من درآوردیه یا ن

سلام عزیزم ،چرا چله زیارت عاشورای حق شناس رو نمیگیری؟دنبال دعا نرو،شاید اولش خوب باشه اما دوامی نداره متاسفانه

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
خدا فعلا منو فراموش کرده ساده رفته یه بنده هم داره هی داره سنگ‌میفته جلو پام

هرطوری خودت میدونی 

من در شرایط تو دقیقا بودم

ولی خب وارد این راه نشدم چون میدونم بدتر میشد

تاپیکام زیاده نمیتونی پیدا کنی سال ۹۸_۹۹زندگیم جهنم بود ولی بازم نرفتم سمت این راه 

خدا خیلی بزرگه با خلوص با اشک با استمرار و دوری از گناه به دامن خودش چنگ بزن کمکت میکنه