الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ ربطی داره یاخدا!!میخوام بدونم حرفی ک می زنید از کجا میاد همینجوری من درآوردیه یا ن
اون حرفو که من نزدم
ولی توسل به شهدای دفاع مقدس کجا نوشته شده تو کجای قران و مفاتیح ؟منبعی نداره و من دراوردیه دیگه؟
ولی دلیه دیگه.
حرف اون خانوم هم دلی هست اونم دل به کی به ائمه دیگه منبع نمیخواد چیز ثابت شده هست
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
با ذکر منبع لطفابعدشم عکسشو دان کنی نگاه کنی میشه؟
منبع خاصی نداره
فقط می گن شیخ بهایی موقع ساخت گنبد طلا روی خشت های طلا آیات خاصی حک کرده که قدرت خاصی پیدا کردن بزای باطل السحر یه جای خاصی می گن بایستی و دعا کنی فک کنم ورودی انقلاب و نگا کنی ب کنید درست یادم نیست کاملشو از ی شیخی شنیدم