2777
2789
عنوان

کسی تونسته پولشو از همکده پس بگیره

516 بازدید | 26 پست

پریروز۲۱۰۰ واریز کردم ب همکده .الان پس نمیدن. زنگ زدم ۱۴۸۰ طرح شکایت کردم خیلی اعصابم خورده.حالا قفلی زده بود ک پکیج ۵وخورده ای رو بگیرم  ک ۱۴ جلسه هستش.از کیفیت مشاورش ترسیدم ۵ جلسه ایشو گرفتم .شبش اومدم اینجا سرچ کردم ببینم از کدوم مشاوره بیشتر راضی بودن ک دیدم ای واااای همه شاکین .

کسی تونسته پولشو پس بگیره از همکده ؟از چه راهی اقدام کردین برای پس گرفتن پولتون؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حساب تبلیغ بلاگرا بهشون اعتماد کردین؟واقعا تو همون اینستا ندیدین چقد ملت ازشون ناراضین؟🤕

ن با یکی از همکارام صحبت میکردم در مورد اینکه ب ی مشاوره انلاین احتیاج دارم...اونم گف من خیلی مشاوره ی حضوری و انلاین گرفتم.ولی اخرسر از همکده مشاوره گرفتم دیدم خیلی عالیه الان یکساله هرموقع ب مشاوره نیاز داشته باشم فقد ب همکده زنگ میزنم‌.منم سر حرف اون مستقیما رفتم تو سایتشو شماره دادم‌. وگرنه درحالت عادی هرکاری بخام بکنم اول میام اینجا سرچ میکنم ببینم چی ب چیه.

به حساب تبلیغ بلاگرا بهشون اعتماد کردین؟واقعا تو همون اینستا ندیدین چقد ملت ازشون ناراضین؟🤕

من اصن هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم.اصن تو اینستا اسمی از این سایت ندیده بودم

ن با یکی از همکارام صحبت میکردم در مورد اینکه ب ی مشاوره انلاین احتیاج دارم...اونم گف من خیلی مشاوره ...

ای بابا🤒همه ناراضین تا حایی که من میدونم

همکار شما استثناعه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من یبار زنگشون زدم وقتی قیمت رو شنیدم گفتم ن ممنون نمیخوام بدون خدافظی قطع کرد

کاشکی ک منم اینکارو میکردم ...یکم حرف زدم در مورد یسری مسائل بهمم ریخت جوگیر شدم

من اصن هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم.اصن تو اینستا اسمی از این سایت ندیده بودم

من تو کامنتای پیجای آنتی بلاگر دیدم ک میگفتن ناراضین از همکده

خودبلاگرا رو نمیشناسم😂کلا درباره انلاین شاپا و پیجای کلاه.بردار خوب چشم آدمو باز میکنن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

کاشکی ک منم اینکارو میکردم ...یکم حرف زدم در مورد یسری مسائل بهمم ریخت جوگیر شدم

هروقت مشاوره هم خواستی حضوری برو پیش دکتری ک تخصص داشته باشه اینا فقط ساخته شدن پول به جیب بزنن

من تو کامنتای پیجای آنتی بلاگر دیدم ک میگفتن ناراضین از همکدهخودبلاگرا رو نمیشناسم😂کلا درباره انلای ...

ایدی پیجاشو میدی بم . من خرید انلاین زیاد میکنم خداروشکر تا حالا تو این مورد سرم کلاه نرفته ولی پیجای کلاهبردارو بشناسم برا اینده خوبه .مرسی 

ایدی پیجاشو میدی بم . من خرید انلاین زیاد میکنم خداروشکر تا حالا تو این مورد سرم کلاه نرفته ولی پیجا ...

آره عزیزم اسم پیجی ک من بیشتر وقتا پست و استوریاشو میبینم nazin_khasteh هستش😅پیجای دیگه هم قبلا میدیدم ولی یادم نیست

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘