2777
2789

یه پسر و معرفی کردن برای اشنایی امروز قرار اولمون بود نمیدونم از کجا فهمیده من ماشین دارم اول زنگ زد گفت کجا بیام دنبالت منم ادرس دادم بعد میگه ماشین میاری دیگه ؟ منم گفتم شما که نمیتونی قرار اول یه ماشین داشته باشی من کلا باهات بیرون نمیام تو ۳۵ سالگی حالا بشینم برا یکی حمالی کنم یا من برم دنبالش مردا همینجوری پرو هستن بگو تو که شرایطشو نداری چرا اصرار میکنی به آشنایی 

وای چ خشن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی مقصر منم ؟

بله

چ طرز رفتاره آخه

شما همش حرف دلتو گوش دادی یکم حرف عقلت رو گوش کن

اصلا برو ببین طرف کیه چیه بعد درباره اموالش فکر کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب کردی باید بیاد دنبالت گداااا

روز اول گفتم ماشین نداری گفت نه میخرم ماشین تو خونه داریم الان میگه من ماشینم جور نشد بیا با ماشین تو بریم خدایی خیلی ضایعست من برم دنبالش خب معلومه پررو میشه 

بلهچ طرز رفتاره آخهشما همش حرف دلتو گوش دادی یکم حرف عقلت رو گوش کناصلا برو ببین طرف کیه چیه بعد درب ...

عزیزم من با نامزدم تجربه شد برام هی میرفتم دنبال کاراش و ... اخرشم گفت وقتی صد خودتو برام گذاشتی من لزومی ندیدم برات تلاش کنم منم از مشاور و ... هم پرسیدم گفتن باید مردا برات کار انجام بدن شما اگه کاری کنی همون اول خیالشو راحت میکنی و  فک کن میرفتم دنبالش هر بار دیگه من باید میرفتم ؟ 

حداقل قرار اول رو می‌رفتیاز کجا میدونید شاید وضعیت مالی خوبی داشته

نه گفت جدا شدم مهریه دادم الان خونه پدر و مادرمم بعدم تو یه شرکت نگهبانه فک کن تا ۳۵ سالگی هیچی از خودش نداره همین قرار اول برام مهمه طرف دروغگو نباشه گفت دارم میام دنبالت بعد میگه ماشین جور نشد تو بیا دنبالم این ادما دروغگو هستن