2777
2789
عنوان

زائر اربعین ( سفیر نی نی سایت)

317 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها خوبید؟

من بالاخره برگشتم ایران،

بگید ببینم با من همراه بودید؟ حس و حال راه و کربلا و نجف و ... دریافت کردید؟

تعداد رای : 39
نظرسنجی
عالی بود
8
20%
خوب بود
4
10%
بدک نبود
9
23%
اصلا نگاه نکردم
18
46%
نهنگ اقیانوس آرام

خوب نبود نداشت؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نبود نداشت؟

همون بدک نبوده، حالا چرا از چی ناراضی بودی؟ 

چطوری میتونست بهتر باشه؟

نهنگ اقیانوس آرام

زیارت قبول عزیزم

خوشحالم که به آرزوت رسیدی و قسمتت شد 

ایشالا قسمت ما و همه نتظرا

ولی رو قسمت نویسندگیت کار کن

هنوز برای  اینکه مخاطب حست کنه قلمت ضعیفه

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

سلام زیارت قبول نه تاپیکات رو ندیدم جز دو تا اولی یکی فکر کنم تازه از مرز گذشته بودی بود یکی یادم نمیاد چی بود 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها خیلی هاتون انتقاد کرده بودید قلمت ضعیفه، من صرفا در اون لحظاتی که باید پیاده روی میکردم، راوی بودم. 

اما از دلتون درمیارم، امیدوارم اون چه که از دلم اومده بر دلتون بنشینه.

نهنگ اقیانوس آرام

سلام عزیزم

زیارتت قبول و قسمت هرساله ات باشه ان‌شاءالله

امیدوارم دست پر از زیارت برگشته باشی

امیدوارم نور این وصال، گرمابخش زندگی و حلاوت بخش روح و روانت باشه 

یه انتقاد یا شاید گله ای دارم ولی اصلا دلم نمیخواد باعث ناراحتی یا دلخور شدنت بشم

پس لطفا اگه ناخواسته این اتفاق افتاد بگو که از دلت در بیارم

اول شروط اسم نویسی در مسابقه ای که شما برنده ی خوش اقبالش بودی رو از تاپیک خانجان برات کپی میکنم:

۱. مهارت در نویسندگی داشته باشن

۲. تا حدودی عکاسی بلد باشن

(تمامی هزینه های سفر به عهده نی نی سایت خواهد بود) و در مقابلش فرد منتخب، لحظه به لحظه سفرش رو با ما در نی نی سایت به اشتراک میذاره، جوری که انگار ما هم اونجاییم!

*بقیه عرایضم رو در کامنت بعد میگم خدمتتون*

بنظر من شما دارای این شرایط نبودید

یا حداقل ناخواسته از عهده ی ادای حق به مخاطبتون بر نیامدی

یعنی خیلی در انتقال اون حس و حال رویایی و بی نظیر موفق نبودی

من خودم خوشبختانه امسال زائر بودم

و کاملا میدونم که حال و هوای این سفر غیر قابل وصفه، اما میشه تا حدودی بیانش کرد که زوار مجازی(نی نی سایتی ها) که پیگیر شما بودن اندکی از طعم شیرین این سفر لذت بخش بچشن 

تو اون طریق و مقصد اونقدری سوژه وجود داشت که بشه باهاشون بهترین سفرنامه رو نوشت

نجف اشرف، مزار فخر امت (علی ابن ابی طالب)، قبرستان وادی السلام، مسجد کوفه، مسجد سهله

طریق مشایه، چای عراقی، خدمت خالصانه ی خدام، فراوونی نعمت در پذیرایی عراقی ها، 

بین الحرمین، حرم ابی عبدلله، حرم حضرت عباس و......

هرکدوم از اینها میتونستن اجزای یک محتوای خارق العاده

باشن

اما صادقانه بگم، من یکی که تو ذوقم خورد🥲بازم امیدوارم از صداقت و صراحت بیانم دلخور نشده باشی عزیز

@خانجان     شما هم لطف میکنید اگه کامنت قبلی و این کامنت من رو بخونید عزیزم

@نیلو_21       شما قطعا با دعوت نامه ی آقا راهی راه عشق شدی و شکی در این موضوع نیست 

علت حرفهای من فقط این هستش که عهد و قراری بین شما و ما نی نی سایتی ها بود که تاحدودی رعایت نشد

بنظر من شما دارای این شرایط نبودیدیا حداقل ناخواسته از عهده ی ادای حق به مخاطبتون بر نیامدییعنی خیلی ...

دقیقا

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
بنظر من شما دارای این شرایط نبودیدیا حداقل ناخواسته از عهده ی ادای حق به مخاطبتون بر نیامدییعنی خیلی ...

سلام 

اولا مرسی از اینکه نظرت رو با ما در میون گذاشتی 

ما هم نه برچسب انتقاد و نه برچسب تعریف می زنیم به نظر های ارزشمند شما 

دوما 

ما خواستیم یک نماینده از بین شما داشته باشیم که داشتیم

سوما 

در خصوص تعامل در سفر مسایل و مشکلاتی هست که خیلی نمیشه وارد اون ها شد و برای بار اولی که ما کاربرامون رو آزمودیم من خودم نمره قبولی رو میدم هر چند شاید نمره بیست رو ندم اما نمره قبولی رو می گیریم 

چهارما 

ما دوست داریم شما هم از کاربرا حمایت کنید، همیشه جا برای بهتر بودن هست و اون بهتر بودن و بهتر شدن یک راه داره و اون هم حمایته 

پنجم

در خصوص قلم کاربر و نوشتنشون و البته عملکردشون منِ خانجان خیلی ازشون راضی هستم و اصلا شاید بشه که با ایشون همکاری مون رو ادامه بدیم 

و در آخر 

دوباره از اینکه نکاتی رو یادآور شدید برای بهتر شدن کار خیلی خوشحالیم . ما هم سعی می کنیم بهترین ها رو برای شما ها که بهترینید رقم بزنیم. 

دست از نظر دادن و حمایت کردن از ما برندارید که پشتمون گرمه به شما