2777
2789

احتمالا داری پریود میشی

کیست نداری؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تخمدان پلی کیستیک دارم

احتمالا به خاطر همونه 

اگر دوست داشتی یه سر به تاپیکم بزن راجب تنبلی تخمدان و درمانش

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
احتمالا به خاطر همونه اگر دوست داشتی یه سر به تاپیکم بزن راجب تنبلی تخمدان و درمانش

من دور ناف درد میکنه بعد میره زیرشکمم تخمدانام درد میکنه بعد میره تا دور کمر

دوباره سونو دادم ولی گفتن کیست اینا نداری پریودیمم منظمه فقط توی سونو دوم نوشته بود فولیکول ۹م.م دیده شده ولی دکتر گف طبیعیه بعد دکتر زنان نبود متخصص داخلی بود

ولی دردم هنوز خوب نشده به نظرتون تنبلی دارم؟؟؟

من دور ناف درد میکنه بعد میره زیرشکمم تخمدانام درد میکنه بعد میره تا دور کمردوباره سونو دادم ولی گفت ...

والا نمیدونم 

تنبلی تخمدان معمولا توی سونو نشون داده میشه 

اگر خیلی نگرانید جای دیگه هم برید 

نه دیگه اگر داشتی سونو نشون میداد

اخه توی سونو نوشته فولیکول دیده شده به اندازه ۹م.م بعد توی نت زدم تنبلی با فولیکول ربط داره خودمم نمیدونم ولی از وقتی خوندم نگران شدم الان این فولیکول نوشته ینی چی؟

ببخشید یه سوال؟اگه تنبلی داشته باشی دردم داری؟؟؟

بستگی داره معمولا کسایی که پلی کیستیک هستن درد تخمک گذاری ندارن چون معمولا تخمک گذاری خوبی ندارن ولی درد پریود میتونه شدیدتر بشه ولی نه توی همه خیلی ها درد طبیعی دارن