2777
2789

ما می‌خواهیم خونه بخریم خیلی گشتیم با پولمون یا باید خونه درب داغون و بدون آسانسور ولی متراژ خوب ( مثلا صد متر) بخریم یا خونه کوچیک و خوب با امکانات 

الان یه خونه دیدیم بالکن نداره ولی پنجره اینا زیاد داره فک کنم نورگیریش بد نباشه 

مشکل دومش هم کوچیک بودنشه هشتاد متره ولی خیلی کم به نظر میاد مثلا سالن پذیراییش پونزده متره ولی اتاق خواب بزرگی داره 

از طرفی هم خیلی زیباست باز سازی شده و شیکه حتی پرده و لوستر نو هم داره که قراره روش بمونه 

من خونه ای که الان توش ساکنم خیلی دلباز و قشنگه میترسم برم این خونه جدید احساس خفگی کنم 

بدجور تو دوراهی موندم 

این خونه ای که میگم تنها مشکلش بالکن نداشتن و خیلی کوچیک به نظر اومدنشه . وگرنه کلا بازسازی شده اخیرا و شیکه و کمد دیواری و کابینت خوب و پارکت و ... داره 

به نظرتون احساس خفگی میکنم یا عادت میشه کرد ؟ 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

اگه بچه ندارین میشه

همیشه امکانات رو ترجیح بدین به قواره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه ندارین میشههمیشه امکانات رو ترجیح بدین به قواره

بچمون تو راهه . ولی از اون جهت فک نکنم مشکل داشته باشه یه فسقلی بچس دیگه 

دقیقا خونه منه من که راضی ام عالیه گاهی دلم میگیره میرم پشت بام.

منم شوهرم میگه اگه خفه شدیم چی گفتم می‌زنیم بیرون 🤐🥲😁

من که اصن فضای بسته احساس خفگی میکنم دیوونه میشم

منم 🥺 خیلی سعی کردم شوهرمو راضی کنم الان خودم به استرس افتادم که نکنه عادت نکنیم 

من دومی را انتخاب می‌کنم، عادت میکنی فقط وسایل اضافی با خودت نبر اندازه ی خونه ببر

وسایلارو خیلیاشو‌حذف میکنم مثل بوفه و اینجور چیزای اضافی 

80متر کجاش کوچیکه

ببین خونه ای که ساکنیم هم 80متره ولی این کجا و اون کجا 

خونه فعلی به شدت دلباز و بزرگ به نظر میاد هرمی میبینه میگه بیشتره متراژش 

ولی اینو نمی‌دونم چجوری نقشه کشیدن که این شکلی به نظر میاد 

تو پذیرایی ما چهار تا شیش متری جا میشه تو این یکی دو تا شیش متری به زور