2777
2789

سلام پسر من یکسالشه هر چیزی که میخواد با دست نشون میده و غر میزنه و گریه میکنه تا بهش بدیم ... برای انجام کاراش همش با من و باباش مخالفت میکنه بیشترم با من یعنی نمیذاره لباس تنش کنیم موقع پوشک پوشیدن اصلا نمیمونه یه جا غذا نمیخوره و غذا رو میریزه زمین و هر کاری میخوایم انجام بدیم روشو برمیگردونه که یعنی نه... چیزی که خیلی نگرانم کرده گریه هاشو مخالفت ها و غر زدناشه با اینکه تا چند وقت پیش فوق العاده خوش اخلاق و خوش خنده بود الان وحشتناک رو مخه همش گریه میکنه و غر میزنه منم نمیدونم باهاش چه برخوردی کنم که درست باشه به این فکر میکنم که اگه در اینده از این بچه های لجبازی که اروم و قرار ندارن و اصلا گوش به حرف مادر نمیدن بشه من چی کار کنم؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید 

عزیزم هر عادت و یا ترک عادت حداکثر 22روز طول می کشه.... اگر گریه کرد و یا جیغ زد به هیچ وووووجه نباید به خواستش برسه بزار اونقدر گریه کنه تا خواب بره.... فقط22روز تحمل کن شاید هم زودتر نتیجه بگیری.... بهش بگو تا دست از جیغ زدن یا گریه کردن برنداري فلان کارو نمیکنم يا فلان چیزو بهت نمیدم....تحمل کن

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش حق انتخاب بده....موقع لباس عوض کردن ازش اجازه بگیر و باهاش صحبت کن و تو کارا نظر اونم بپرس....مطمئن باش خوشش میاد اونو هم بزرگ بدونین.....اما خیلی قرار نیست لوس بشه...مثلا بین دوتا لباس یکی رو انتخاب کنه...یا میخوای غذا بپزی دومدل غذا پیشنهاد بده اون یکی رو انتخاب کنه....هرچی بیشتر با اظهار نظر و گفت و گو باهاش انجام بدی کاراشو بیشتر خوشش میاد و کمتر جیغ و داد میکنه

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥