2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا انقد بدجنس شدم

796 بازدید | 33 پست

توی محل کارم یه آقای خیلی خوشتیپ و کیوت و هنرمند هست.که متاهله البته و امروز همسرشو از نزدیک دیدم.قبلا توی پیجش عکساشونو دیده بودم.خیلی قشنگ به خانومش احترام گذاشت و به ما معرفیش کرد.دستشو یه لحظه هم ول نکرد

خیلی رابطشون رمانتیک و دوست داشتنی بود ولی خوب من که نرمال نیستم روانی ام پس حسودی کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی؟ یا متاهل؟ اگه متاهلی رابطت با شوهرت چجوریه؟ چون این حسادتت از کمبود میاد

متاهل در حال جدایی

آره دیگه قبول دارم کمبود که چی بگم تقریبا محرومم از عواطف عاشقانه

نه طبیعی نیست چون دیدن عشق و علاقه قشنگهولی من پر از خشم و نفرتم

اگ برات حسرت نباشه قشنگه 

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
منممم

ببین اصلا نمیخوام ازین حرفای چیپ بزنم که قشنگ نبود و فلان چون حتما یه چیزی توی وجودش بود که اینجوری مورد مهر و محبت قرار گرفته بود

فقط موندم چرا من چیزی تو وجودم نیست

متاهل در حال جداییآره دیگه قبول دارم کمبود که چی بگم تقریبا محرومم از عواطف عاشقانه

حسادتت طبیعیه پس... ولی سعی کن بهش پرو بال ندی ایقد رو خودت کار کن این عاشقانه ها برات مهم نباشن

من همیشه تاپیکای شما رو دنبال میکنم خیلی از ته دلم میخاد موفق بشی

کاش یه کم از تنفرت نسبت به همسرت کم کنی یه کم بی خیالش شو

تا آرامش خودت بیشتر بشه

تا از یه نفر متنفر باشی احساساتت همینطوری میمونن 

الان که دیگه باهاش تو یه خونه نیستی یه کم ببخشش