2777
2789

سلام دوستای گلم.میخواستم ببینم کسی هست با لتروزول باردارشده باشه بدون امپول.....من ۲۰سیکلم هستم علایمی ندارم مگر گهگاهی درد زیردل.سینه هام هم حساس نشدن....علایم بارداری بالتروزول چی میتونه باشه...ممنون از لطفتون

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سوالم هست راستی چند تا لتروزل خوردی  آمپول لازمه؟منم نمیخوام بزنم

روزی ۲تا.جمعا ۱۰تا....فک کنم ماه های اول امپول نمیدن. ..شماهم مصرف کردی؟

خواهرم فقط لتروزل خورد بار اول باردار شد... خودم لتروزل با متفورمین و امپول بار اول باردار شدم

پروانه جان یادت هست علایم بارداریت قبل عقب افتادن پریودت چی بود؟

من که یه ماه خوردم نشد دوماه باید بخورم ببینم فایده داره.از شب سه پریودی تا هفت روزی یکی خوردم

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما
من که یه ماه خوردم نشد دوماه باید بخورم ببینم فایده داره.از شب سه پریودی تا هفت روزی یکی خوردم

انشالله که این ماه نتیجه بگیری...میگن ورزش هم خیلی تاثیر داره..

پروانه جان یادت هست علایم بارداریت قبل عقب افتادن پریودت چی بود؟

زیر شکمم خیلی درد میکرد .. شب تخمک گذاری طرف راستم یه تیر زیادی چند لحظه کشید ... بیشتر زیر دلم درد میگرفت دو روز قبل از پری بی بی گذاشتم یه خط خیلی خیلی کم رنگ افتاد فکر کردم منفیه و روز پری گذاشتم خطش کمی معلوم تر شد ... رفتم از دادم مثبت بود ... 

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
انشالله که این ماه نتیجه بگیری...میگن ورزش هم خیلی تاثیر داره..

من با لتروزول باردار شدم همون ماه اول ..البته دکتر به خاطر پریودیای نامنظمم بهم داده بود و اینکه تخمک گذاریم منظم بشه

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
زیر شکمم خیلی درد میکرد .. شب تخمک گذاری طرف راستم یه تیر زیادی چند لحظه کشید ... بیشتر زیر دلم درد ...

پروانه توروخدا برای منم دعاکن... منم فقط درد تخمدان وتیرکشیدن دارم....

سلام عزیزم منم این ماه لتروزول خوردم و باردار شدم البته شبی یکی ۵تا خوردم و علاعم نداشتم روز ۲۷ بی بی م مثبت شد و آزهم همینطور الان روز ۲۹ هستم بی بی پررنگ تر شد ب علاعم توجه نکن من هنوزم علاعم خاصی ندارم فقط گهگاهی تیرمیکشه تخمدانام و یه وقتایی سینم دردمیگیره ک داعمی نیست فقط خوابم زیادشده

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار