2777
2789
عنوان

من یه کار بد کردم. چکار کنم شوهرم منو ببخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10356 بازدید | 103 پست

خب براش دليلشو بگو كه احساس تنهايي ميكني و از بي توجه بودنش خسته شدي.البته خودمونيما كار خوبي نكردي

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهش اینو گفتم.  گفت زنایی ک خانواده دارن هیچوقت اینکارو نمیکنن حتی اگه بهشون بی توجهی بسه

کارت که درست نبود ولی خب شما هم بهش میگفتی مردای خانواده دار میدونن چیکار کنن که حتی طرف  اگه دور از جون بی خانواده هم باشه احساس ملکه بودن داشته باشه.که مجبور نشن به خاطر ی ساعت وقت گذروندن ناقابل اینطور خودشونو به آب و آتیش بزنن.😒

چتتون در چه حد بوده مگه

چت معمولی چندسالته و ابنا. 

پسره گفت میخوام ببینمت. منم الکی گفتم بعدا. البته گفتم ک من نمیام بیرون با تامحرم چون خودم مادر دوتا دخترم قراره اینا رو تربیت کنم

حالا مگه حرفای سکسی زدین؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
منم بهش اینو گفتم.  گفت زنایی ک خانواده دارن هیچوقت اینکارو نمیکنن حتی اگه بهشون بی توجهی بسه

نمی خوام بدون درک کامل قضاوت کنم ولی شاید شوهرت درست بگه و این کار برای یه مادر اصلا درست نباشه فکر کنم خیلی طول می کشه تا فراموش کنه سعی کن دوباره شروع  کنی

سخته به دست اوردن اعتماد دوباره ولی انشاالله که شوهرت سرش به سنگ بخوره و خودشو اصلاح کنه خودمراقبتبتو بیشتر کن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

به هر حال شما کار درستی نکردی،مردا به غیرتشون بر میخوره،به نظر من خانوما تحت هیچ شرایطی نباید بذارن مردا خدایی نکرده بهشون شکاک شن،چون شما تاحالا چیزی از شوهرت ندیدی پس اون حقو به خودش میده