2777
2789
عنوان

من یه کار بد کردم. چکار کنم شوهرم منو ببخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10354 بازدید | 103 پست

خیانت ک کلا چه از طرف زن و چه از طرف مرد درست نیست و توجیهی هم واسش نیست عزیزم. مثل اینه ک بگیم زنه ب شوهرش توجه نمیکرده مرده خیانت کرده در هرحال کار مرده زشت بوده. فقط زمان میتونه بهت کمک کنه وبستگی ب حرفایی ک تو چت زدید داره. اگه حرفای عادی بوده قابل بخششه. اگه حرفای مثبت هجده بوده خب منم جای همسرت بودم ناراحت میشدم عزیزم. امیدوارم خدا کمکت کنه اگه توبه واقعی کنی همه چیز درست میشه  ایشالا ک خیر پیش بیاد واست.

الهی به امید خودت...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من کار اشتباهی کردی !ازنظر شوهرت اینکار خیانت محسوب میشه!بزار رک بهت بگم ؛شوهرت بهت خیانت نکنه ؛شانس آوردی!ولی احتمال ۸۰ درصد اینکارو تلافی میکنه.هیچوقت کارتورو فراموش نمیکنه!شوهر من بعد ۱۴ سال زندگی مشترک ؛یه کاره رفته بود به دوس دختر سابقش که اونم متاهله ؛پیام داده بود!شماره هم داده بود!الان هر کاری میکنه ؛نمیتونم فراموش کنم وببخشمش!!

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

ببخشید ولی به نظر من آدم باید خیلی سست عنصر باشه که با دوتاتعریف الکی از یه مرد غریبه از خودش بیخودبشه ناسلامتی مادر دوتابچه ای ادم باید تو زندگی قدرت تعهد داشته باشه  

منم بهش اینو گفتم.  گفت زنایی ک خانواده دارن هیچوقت اینکارو نمیکنن حتی اگه بهشون بی توجهی بسه

میگفتی مردایی هم که خانواده دارن میتمرگن سرجاشون این ور اون ور نمیرن رفیق بازی 😒

اتفاقا دیروز داشتم به این موضوع فکر میکردم

شوهرم کاملا مرد خانواده ست، خودش میگه تو خونه ارومه، نه دوستی نه تفریح مجردی و ...

فکر کردم الان هر مردی با هر موقعیتی بیاد و حتی عشق واقعی داشته باشه نسبت به من، من شوهرم رو ول نمیکنم چون داارم میبینم زندگیمون همه چیزه این مرده، جدای از علاقه، تعهد و وجدانم اجازه نمیده

فکر میکردم اگه اینجور نبود و بهم توجه نمیکرد دلیلی نداشت من عمرم رو تو خونه ش بپوسونم، ولی راهش رابطه جدید داخل ازدواج نیست

آسمان دیگر نمی بارد به بخت شور من...بی نصیبی را برایم مصلحت معنا نکن
چطوری اعتمادشو جلب کنم. اون بامن حرف نمیزنخ

مثلا گوشی ساده دست بگیر ازین به بعد.

ولی باید دوطرفه باشه آخه. اونم انگار ریگ داره تو کفشش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ببین گلم مشکلت چیز سطحی نیست برو پیش یه مشاور کاربلد و خبره. که با سیاست بهت بگه چیکار کنی.بعد از چند جلسه دوتایی باهم برید. اینجا هر کسی یه چیزی میگه و بدتر سردر گم میشی و شاید قضاوت ناعادلانه هم بشی

الهی به امید خودت...  
چی بگم  ؟خودتو بذار جاش اگه شما بودین چه عکس العملی داشتین

من بودم جاش. چتاشو بایکی از دخترای فامیلش دیدم ولی بخشیدم. گفت خواهر برادری بوده. گفت درباره موضوعات کلی بوده. 

ببین گلم مشکلت چیز سطحی نیست برو پیش یه مشاور کاربلد و خبره. که با سیاست بهت بگه چیکار کنی.بعد از چن ...

اون مگه میاد مشاوره؟ چون میدونه مشاور هم ممکنه حقو به من بده نمیاد