2777
2789

سلام خانما

شوهرم بهم توجه نمیکرد همش با دوستاش یا تنها بیرونه. خلاصه رو اعصابمه

جند وقت پیشا تو اینستا یه پسر عکسمو لایک کرد بعد اومد پی وی تعریف تمحید من اولش جواب ندادم 

بعد ازینکه چندتا پیام داد بالاخره جوابشو دادم

شوهرم چتانونو دید.

من الان یه حس خاصی دارم. بخاطر دختر بزرگم  که خیلی حساسه و دوتامونو باهم میخواد میخوام بمونم سر ندگیم وگرنه منم با طلاق موافقم.

حالا نمیدونم چکار کنم فرانوش کنه زندگیمون ب حالت قبلی برگرده لااقل موقع طلاق توپ تو زمین من نباشه 

من از این کارا خوشم میاد  میخواست توجه کنه بت اه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش که نمیکنه. اعتمادشو جلب کن. اونم باید خودشو درست کنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم بهش اینو گفتم.  گفت زنایی ک خانواده دارن هیچوقت اینکارو نمیکنن حتی اگه بهشون بی توجهی بسه

خب اگه خانواده واست مهمه که راس گفته دیه  خودش چی چطوریاس

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

باهم بسازید،خب اشتباه کردین،عذر خواهی کنید

یه جوری از دلش دربیارین،بیشتر بهش محبت کنید اونم بیشتر هواتون رو خواهد داشت

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم