2777
2789

و منی که روزانه ۵۰۰ کالری میخورم با اینکه ۷۹ کیلو هستم 🧑‍🦼🧑‍🦼 البته تو رژیمم 

با آب خودتو سیر کن 

من همش آب میخورم دیگه گشنم نمیشه

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و منی که روزانه ۵۰۰ کالری میخورم با اینکه ۷۹ کیلو هستم 🧑‍🦼🧑‍🦼 البته تو رژیمم با آب خودتو سیر کن ...

با ۵۰۰ اصلا کم نمیکنی سریع استپ میشی تجربشو داشتم ۶۰۰ تا میخوردم ۵ ماه ی گرمم کم نکردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
و منی که روزانه ۵۰۰ کالری میخورم با اینکه ۷۹ کیلو هستم 🧑‍🦼🧑‍🦼 البته تو رژیمم با آب خودتو سیر کن ...

هرروز؟ میشه بگی صبح تا شب چی مبخوری؟ من همش گشنمه 

۵۰۰ تا خیییلی کمه!!!! مراقب باش سنگ کیسه صفرا نگیری چرا اذیت میکنی خودتو

خیلی چاق شدم تو این یه سال بخاطر کنکور از ۵۰ کیلو شدم ۸۸ تو یه ماه ۹ کیلو کم کردم تا الان که می‌خوام دانشگاه برم باید خودم حداقلش ۵۵ کنم

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

هرروز؟ میشه بگی صبح تا شب چی مبخوری؟ من همش گشنمه

فقط ناهار و یه دونه میوه 😶 من به این نوع رژیم عادت دارم البته

با ۵۰۰ اصلا کم نمیکنی سریع استپ میشی تجربشو داشتم ۶۰۰ تا میخوردم ۵ ماه ی گرمم کم نکردم

من با همین روش ۹ کیلو تو یه ماه کم کردم من ورزش هم میکنم هم حلقه هم طناب هم پیاده روی سریع

فقط ناهار و یه دونه میوه 😶 من به این نوع رژیم عادت دارم البته

وااای من نمیتونم اصلا همش باید بخورم با اینکه لاغرم ولی همش گشنه ام خودم و‌ول کنم چاق مبشم