2777
2789
عنوان

تاحالا ازکسی خوشِتون اومده

118 بازدید | 11 پست

تاحالا شده کسی رودوست داشته باشین؟

خب ببینین من توی مدرسه ازیکی خوشم اومد اوایل فکرمیکردم ازخودراضیه.. ولی واقعا دوسش دارم

هرسری بهش فکرمیکنم، اون مواقع نمیتونستم ازش چشم بردارمو همیشه دوست داشتم راضی نگهش دارم

خلاصه آره.. گوش میدین بگم؟

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

بزرگ میشی فراموش میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از یه نفر خوشم اومد بهش حسمو گفتم و اونم خیلی محترمانه گفت نهو منم فراموشش کردم و براش آرزوی موف ...

من هنوز نگفتم حسمو بهش.. ازونجایی که طرزفکر غلط دارم منفی پیشبینی میکنم

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
چجوری بهشون گفتی وبهتون چی گف اگ دوس داشتی بگو

بهش گفتم می خوام احساسمو بگم و اون حس نسبت به آشنایی خودم و شماست.گفتم احساسم پاک و خالصه فارغ از جواب شما.

اونم تشکر کرد و گفت خیلی خوبه که احساسمو گفتم و در نهایت آرزو کرد با آدم مناسبی خوشبخت بشم :)

با افتخار دختر ایرانم...💚
بهش گفتم می خوام احساسمو بگم و اون حس نسبت به آشنایی خودم و شماست.گفتم احساسم پاک و خالصه فارغ از جو ...

ینی مودبانه گفتش ک خیلی خوبه احساساتتونو ابراز کردین و پنهان نشد،وبعد آرزوی خوشبختی کرد؟

چ تلخ..:)عزیزم ایشالا ک واقعا باآدم مناسبت آشنا وخوشبخت شی

ینی مودبانه گفتش ک خیلی خوبه احساساتتونو ابراز کردین و پنهان نشد،وبعد آرزوی خوشبختی کرد؟چ تلخ..:)عزی ...

بله خیلی مودبانه گفت

تلخ نبود واقعا خیلی زود کنار اومدم باهاش

و خوشحالم کسی که احساساتمو درگیر کرد آدم درستی بود گرچه بهش نرسیدم ولی خوشحالم از آشنایی باهاش

ینی مودبانه گفتش ک خیلی خوبه احساساتتونو ابراز کردین و پنهان نشد،وبعد آرزوی خوشبختی کرد؟چ تلخ..:)عزی ...

مرسی عزیزم🥹

یکی از بزرگترین آرزوهام همینه که آدم درستی وارد زندگیم بشه

مرسی عزیزم🥹یکی از بزرگترین آرزوهام همینه که آدم درستی وارد زندگیم بشه

قربانت،

میتونم ی سوال درمورد مشاور انتخاب رشته بپرسم عزیزم؟

من پیش خانمی ک سال اول هست دبیر عربی متوسطه اول هست ودرکنارش مشاوره درسی میده انتخاب رشته رزرو کردم ولی خیلی خیلی نگرانم منو سربلند نکنه و قبول نشم بنظرتون باید چیکارکنم تغییرش بدم یان،ازش خجالت میکشم بگم نمیخام پیشتون باشم از طرفی شهرمون مشاور درست نداره ینی جایی ندارم

قربانت،میتونم ی سوال درمورد مشاور انتخاب رشته بپرسم عزیزم؟من پیش خانمی ک سال اول هست دبیر عربی متوسط ...

عزیزم انتخاب رشته خیلی مهمه و از اونجایی که من ایشون رو نمی‌شناسم نمی تونم بگم خوبه یا نه

ولی مجازی می تونی مشاوره بگیری و خوب هم هست

مثلا قلمچی هرسال انتخاب رشته انجام میدن مشاوراش یا مجموعه های دیگهوو