2777
2789
عنوان

کمکک چجوری باید صحبت کنم

138 بازدید | 8 پست

انقد درون‌گرا بودم و بیرون نرفتم بلد نیستم مث بقیه صحبت کنم و ارتباط بگیرم علاقه ای هم ندارم 

ولی امشب تو ی لایو باید از ی استاد بزرگ سوال بپرسم بلد نیستم چجوری احوال پرسی کنم با همچین شخصی 

بگید چی بگم؟ که احترام بزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش

اگه بدون استرس حرف بزنی میبینی خیلی هم عالی پیش رفتی

سوالتو خیلی ریلکس بپرس بدون استرس

اگه هم مشکل داری میتونی بنویسی سوالتو عزیزم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

کم کم تو جمع ها صحبت کن درست میشه...از جمع های آشنا شروع کن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

هرچقدر میتونی برو تو جمعا ،الکی برو هی دستت یماد کلمه یاد میگیره مغزت

ایشونم نیمدونم در چ سطحیه و ...ولی خب نکته مهم اینه فک نکن قراره چیز عجیبی بگی،یا مردم تو شرایط تو چیز عجیب غریبی نمیگن 

کاملا عادی سلام و وقت بخیر و مچکر از اینکه وقتتونو در اختیارم میذارین،اگر اجازه بفرمایید سوالی دارم از حضورتون 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام