2777
2789
عنوان

پسری که بعد از چند ماه اینو بگه

92 بازدید | 10 پست

پسری که بعد دو ماه سکوت بدون پیام یا تماس پیام بده که هیچکس مهمتر از تو نیست برام اگه سکوت کردم بدون که همش ب یادت بودم و سکوت خودش گویای همه چیزه 

ینی چی ؟ 

سکوت کن 

اگه گفت چرا بگو‌سکوت خودش گویایی همه چیزه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همکاره. میشناسمش با کسی نیست تنهاس فقط میدونم بهم علاقه داره ولی چیزی نمیگه

از کجا میدونی طرف داره با زنش زیر یه سقف زندگی میکنه همزمان خیانت هم میکنه بعد تو چجوری انقد مطمئن میگی دوماه نرفته دوراشو بزنه و با کسی نبوده؟ 

انقد ساده نباشین

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀