samaneh01 مدیر عضویت: 1391/07/27 تعداد پست: 1359 عنوان بیمارستان صارم یا لاله | مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 77 پست برای ivf میخوام برم بیمارستان صارم لطفا راهنماییم کنید و دکتر خوب معرفی کنید.اگر بیمارستان لاله رفتید در مورد اون هم اطلاعات بدید سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖 1396/07/13 | 09:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_مامان_میشم1 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 3580 وقتی مرد اسپرم نداره برای تلقیح از چی استفاده میکنن؟ بهمین راحتی نیس ک میگی نداره!اول دارو میدننشد جراحی میکنن اسپرم رو میکشن بیرون روزی ک از خانم تخمک میگیرن. بعد باهم لقاح میدنبرا همین میگم زمان مهمه. ک کار ب اسپرم اهدایی نکشه. زودتر برو تا همسرت اسپرم داره
گوشمروارید عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 631 دکتر همسرم گفت رویان نرید یا صارم یا ابن سینا. ابن سینا با من خیلی فاصله داره آخه کرج هستم نمیدونم والا دکتر من ازمایشای مهم رو تاکید داشت رویانو اینکه از رویان بهتر من دیگه نمیشناسماونجا میدونی روزی چند صدنفر ivfمیشنابن سینا که خیلی بد میگن ازش اصلا شهرتم ندارهیه سر به رویان بزن به نظرم پسرکوچولوی عزیزم تا خرداد ۹۷صحیح و سالم میاد توی آغوشم و شیر میخوره من مطمئنم
samaneh01 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/27 تعداد پست: 1359 بهمین راحتی نیس ک میگی نداره! اول دارو میدن نشد جراحی میکنن اسپرم رو میکشن بیرون روزی ک از خانم تخ ... آز دادیم اسپرم صفر شده. دارو ۶ ماه مصرف کرده. دکتر برای بیمارستان نوشته آزو اسپرم سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
من_مامان_میشم1 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 3580 میترسم از انتخاب دکتر. نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم برای همین از دیشب دست به دامن نی نی سایت شدم دکترای صارم همه طبق ی برنامه پیش میرن.پس خیلی فرقی نمیکنه پیش کی بری. اگر مشکل زوجین حاد باشه خود دکتر صارمی وارد عمل میشه.فقط مونده با کدوم دکتر بتونی ارتباط برقرار کنی. ی جلسه پیش یکی وقت بگیر. از اخلاقش خوشت نیومد عوض کن. ولی همشون خوبن.
samaneh01 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/27 تعداد پست: 1359 بچه ها ممنون اومذید داشتم دق میکردم. سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
گوشمروارید عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 631 میترسم از انتخاب دکتر. نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم برای همین از دیشب دست به دامن نی نی سایت شدم برو حنطوش زاده دکتر خوبیه یا شایان فر که عالیه پسرکوچولوی عزیزم تا خرداد ۹۷صحیح و سالم میاد توی آغوشم و شیر میخوره من مطمئنم
samaneh01 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/27 تعداد پست: 1359 من امید ندادم. من شرح واقعه کردم. روزی ک خودم اونجاivf کردم ی زوج مشکل شمارو داشتن اوناهم بامن جراحی ... قربونت برم. من مشکل ندارم همسرم مشکل داره فقط سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
samaneh01 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/27 تعداد پست: 1359 برو حنطوش زاده دکتر خوبیه یا شایان فر که عالیه ممنونم گلم سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
من_مامان_میشم1 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 3580 قربونت برم. من مشکل ندارم همسرم مشکل داره فقط خب خداروشکر ک ۵۰درصد قصیه حله😊
گوشمروارید عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 631 دکترای صارم همه طبق ی برنامه پیش میرن .پس خیلی فرقی نمیکنه پیش کی بری. اگر مشکل زوجین حاد باشه خود ... والابرو صارمم عالیهبچه دار میشی من مطمینمداری الکی استرس وارد میکنی به خودت اگه خدا بخواد چیزی رو کی جلودارشهتوکل کنمن وقتی همه چی سپردم به خدا و پذیرفتم که شاید تقدیرم زندگی بدون بچه باشه حامله شدمامن دلم روشنه به زودی حامله ایای خدا از دریای رحمتت به این بنده منتظرت ببار یا ارحم الراحمین پسرکوچولوی عزیزم تا خرداد ۹۷صحیح و سالم میاد توی آغوشم و شیر میخوره من مطمئنم
samaneh01 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/27 تعداد پست: 1359 خب خداروشکر ک ۵۰درصد قصیه حله😊 من کیست کوچک داشتم که خدا رو شکر حل شد سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
من_مامان_میشم1 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 3580 والا برو صارمم عالیه بچه دار میشی من مطمینم داری الکی استرس وارد میکنی به خودت اگه خدا بخواد چیزی ... بارداریت مبارک باشه عزیزم
گوشمروارید عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 631 قربونت برم. من مشکل ندارم همسرم مشکل داره فقط به روی شوهرتم نیار عیبش رو که خدا ستارالعیوبهو عیب هممون پوشونده وگرنه رسوای عالم بودیمخم به ابرو نیار که شوهرم ازار نبینه عیب از اونه که خدارو خوش ننمیاد مدامم به شوهرت بگرو واسه من تو مهمیببین خدا خوشحال میشه چه بچه هایی نصیبت کنه پسرکوچولوی عزیزم تا خرداد ۹۷صحیح و سالم میاد توی آغوشم و شیر میخوره من مطمئنم