2777
2789

سلام 

من و عشقم بیشتر از یک هفته هست که هم دیگه رو ندیدیم تا یکی دو هفته دیگه هم امکان دیدن هم رو نداریم چون سفرکاری رفتن 

الان از سر دلتنگی مدام دارم بحث میکنیم انگار داریم هم دیگه رو می زنیم 😅

شرایط هم نیست که یکیمو بره اون یکی رو فعلا ببینه چون من هم شاغلم مرخصی هم نمیتونم بگیریم تو این تعطیلات حتی 

چیکار کنیم؟؟؟؟ 

چون از سر دلتنگی بحث الکی میکنیم تا ناز همدیگه رو بکشیم 

کسی چنین تجربه ایی داره بگه لطفا؟ 

الان چه تجربه ای رو بهت بگیم اخه؟

حرف بزنید با هم از هم معذرت خواهی کنید تحمل کنید تا همو ببینید

راه دیگه ای هست مگه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم

مرخصی گرفتم ورفتم پیش همسرم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

تحمل کنید 

گاهی اوقات یه فاصله و دلتنگی درست کردن واسه طرف مقابل خوبه بیشتر قدر همو میدونید

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

معمولا بحث و دلخوری

ریشه ش دلتنگیه همیشه 

سعی کنید 

روزتونو باهم به اشتراک بزارید

با عکس 

ویس 

تماس

ویدئو کال

ویدئو مسیج

اخرشب انلاین فیلم ببینید 

تو اوقات بیکاری بازی انلاین کنید 

اینطوری باهم کمتر بحث میکنید

صبح میشه این شب :)

اخه شهرش دوره خانوادم راضی نیست خیلی که برم من هم نمیخوام خیلی باهاشون مخالفت کنم دوسه بار رفتم تا ا ...

منم۱۴۰۰کیلومترفاصله داشتیم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
معمولا بحث و دلخوریریشه ش دلتنگیه همیشه سعی کنید روزتونو باهم به اشتراک بزاریدبا عکس ویس تماسویدئو ک ...

هر دو سرکارم متاسفانه تایم خالی نداریم به هم که می‌رسیم هم خسته ایم نیاز داریم کنار هم باشیم فیزیکی ولی نیستیم 

قدر هم به خدا که میدونیم دیگه داریم میمیرم از دلتنگی

همین اسکرین شات تایپیک روبراش بفرست همه چیزدستش میاد

هر دو سرکارم متاسفانه تایم خالی نداریم به هم که می‌رسیم هم خسته ایم نیاز داریم کنار هم باشیم فیزیکی ...

باید یه تایمی رو خالی کنید در طول روز برای هم به مرور 

مخصوصا الان که دورید

اینطوری کمتر طاقت فرسا میشه 

تا وقتی که همدیگرو ببینید

صبح میشه این شب :)