2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی گزارش زدیم براش ...

عصبانی نباش از حرفاش . این میخواد در برابر حرفاش کلی خانوما رو حرص بده و بیشتر باهلشون حرف تو حرف بشه. خانوما لطفن در اینجور مواقع خودتونو کنترل کنین نه حرفی بزنین نه نظری بدین. گزارش بزنین و بیاین بیرون. تمام.

تا دقایقی دیگه نیست و نابود خواهد شد.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
من صبح بلند شدم شوهرم رو بدرقه کنم گفتم یه سری هم به سایت بزنم دیدم اول صبحی این عوضی اومده 

دمت گرم من خیلی وقته دیگه حال ندارم شوهرمو بدرقه کنم خودش غریبانه میره سرکار 😁😣الانم از زور دل ضعفه بیدار شدم فقط

دمت گرم من خیلی وقته دیگه حال ندارم شوهرمو بدرقه کنم خودش غریبانه میره سرکار 😁😣الانم از زور دل ضعف ...

اخی عزیزم 

خوب تو بارداری 

برای اینه ایشاالله نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد 

من صبح بلند شدم شوهرم رو بدرقه کنم گفتم یه سری هم به سایت بزنم دیدم اول صبحی این عوضی اومده 

چه همسر خوبی

من که اگه بیدار شم اونم از زور گرسنگی میشینم تا صبحانه واسم آماده کنه😊

از تو هرچه بگویم ناخودآگاه عاشقانه میشود.😍

سلام ديروزم. يه اقايى سوال پرسيدکه ختنه پسرم رو کجا انجام بدم اسمشو هم انگليسى عليم زده بود منم بدون توجه به اسمش فکرکردم خانومه جوابشو دادم البته شمارشم زده بود که خانمها متوجه شدند وجوابشو دادند

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍