2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه شرکت کار میکردم رئیس اونجا خیلی هیز و بیشخصیت بود همش دوست داشت خودمونی بشه اکثرا هم خانم استخدام میکرد با بعضی از خانم ها هم رابطه داشت 

چند بار توی واتس اپ پیام عاشقانه فرستاد من حواب ندادم ویس میفرستاد که من عاشقتم و زنم اینجوریه و اونجوریه 

چند بار توی اتاق خودش بهم پیشنهاد داد باهاش باشم دیگه واقعا اعصابم خورد شده بود یه روز برخورد کردم باهاش با تندی جواب داد و بی ادبی کرد بهم و منم از شرکت کلا اومدم بیرون 

رفتم ویس ها و شات پیامهاشم فرستادم برای زنش 

دیگه بلایی سرش اومد تا دیگه از این غلطها نکنه

هر وقت دلتون گرفت من هستم 

ولی همه اینجوری نیستن 

من الان یه شرکتی مشغول به کارم رئیسش ادم خوبه 

ما زیر نظر مدیر بازرگانی شرکت هستیم که رئیس بخش ماهم هست 

با اینکه مجرد هست اونقدر با شخصیت و خوبه و مواظب ماست و محترمانه برخورد میکنه که همه اونجا عاشقش هستن 

توی هر مسئله ای کمک حال ماست همه مشکلاتشونو به اون میگن

ولی همه اینجوری نیستن من الان یه شرکتی مشغول به کارم رئیسش ادم خوبه ما زیر نظر مدیر بازرگانی شرکت هس ...

آره عزیزم قبول دارم اما بعضی هاشون چون خودشون شخصیت ندارن میخوان شخصیت بقیه رو هم خورد کنن

آره عزیزم قبول دارم اما بعضی هاشون چون خودشون شخصیت ندارن میخوان شخصیت بقیه رو هم خورد کنن

هر وقت خواستی جایی کار کنی برو توی سایت ویکی تجربه اسم شرکتو توش سرچ کن اونجا همه چیزو میبینی بعد تصمیم میگیری اونجا کار کنی یا نه