دوستان قبل از شاغل شدنم اوضاع خیلی خوب بود خونه ساختیم ماشین خریدیم پارسال رفتم سرکار الان شوهرم اصلا در مغازش نمیره شاگرد میزاره اونم اصن درست نمیتونه کاسبی کنه الان ذهنم درگیر خرج و مخارج و بدهی هست درگیر بچه داری و خونه داری هست درگیر شغلم هم هست و خیلی عصبیم حتی دارم دنبال شغل دوم میگردم چیکار کنم تا باهاش صحبت میکنم فکر میکنه دارم سرکوفت حقوقم میزنم و قهر میکنه میره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
باهاش حرف بزن لازمه برای پیشرفت هر دو کار کنید بهش بگو ی دست صدا نداره بالخره ی قلقی داره ی جوری ک بهش بر نخوره
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔