2777
2789
عنوان

پر توقع ترین آدم ک دیدین کیه

195 بازدید | 8 پست

من آدم پر توقع خیلی کنارم دیدم 

امروز برام پیش اومد ک دوستم انتظار داره من وسایل بچشو براش درست کنم بدون دستمزد منم تازه قبول کردم تا عید هم فرصت داره برا زایمانش 

منم گفتم اشکال نداره تا عید کم کم درست میکنم 

خودمم بچه هام دوقلو ان یه سال و نیمن همش تو دست و پامن کمکی هم ندارم استراحتم اصلا ندارم 

حالا دوستم پیام داده وسایلم چی شد 

گفتم هنوز ک آماده نیستن مهمون داشتم 

خانم بهش برخورده جواب نمیده 

انگار طلبکاره 

نه دستمزدی ن چیزی امتظار داره با دو تا بچه کوچیک مثل فرفره براش کار کنم 

موندم چی بش بگم گورشو گم کنه دیگه نبینمش 

خواهرم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو وقت ندارم

اولش گف تا موقع زایمانم منم گفتم عیبی نداره وسایل بچه های منو دیده اینم دلش میخاد گفتم باشه 

بهشم گفتم من بچه هام کوچیکن اذیت میکنن با هم دعوا میکنن همش باید بین اینا بشینم ک موهای همو نکشن گف باشه کم کم انجام بده 

بخدا چرخم با این همه پشم شیشه داغون شد گفتم دیگه محاله پشم شیشه بزارم زبر چرخ 

حالا الانم اینجور میکنه 

چ میدونستم میخاد گربه بندازه تو دست و پام ولی حتما گله میکنم بعدش خیلی ناراحت شدم ولی

وقتی بعدش گله کنی هم حرص خوردی هم سختی کارو تحمل کردی و اذیت شدی هم اون ناراحت میشه و ارزش کارت مفت میشه هم اخرش دوباره حرصت میگیره ک خوبی کردیو نتیجه اش این شد

خلاصه ک کلا همون اول نه بگین با مهربونی و کارو راحت کنید

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍