2777
2789

من از دست پارتنرم ناراحتم بابت یه موضوعی ک برام قابل بخشش نیس .همه کار کرد بتونه منو راضی کنه ببخشمش ولی من نبخشیدمش .ب من بگید راه حل چیه چطور میشه یه دلخوری بزرگ بخشید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید زمان ، شایدم هرگز‌.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگه منظورت خیانته هیچ وقت از ذهنت خارج نمیشه کلا بیخیالش شو ...اگه تحقیر و‌مسخره کردن تو جمع عذرخواه ...

نه خیانت نیس 

درمورد ارتباط قبلیش کلی متن و نوشته های عاشقانه داش ک نشونم داد 

نه خیانت نیس درمورد ارتباط قبلیش کلی متن و نوشته های عاشقانه داش ک نشونم داد

دیوونس؟خوب که چی؟مثلا خواسته بگه مهمه؟این چیزی نیست که نخوای ببخشی خودشم که به غلط کردن افتاده گذشته ها هم که گذشته

دیوونس؟خوب که چی؟مثلا خواسته بگه مهمه؟این چیزی نیست که نخوای ببخشی خودشم که به غلط کردن افتاده گذشته ...

نمیفهمم فازش چی بود 

هی میگه اشتباه کردم ولی من اون حرفا از ذهنم نمیره