2777
2789

من از دست پارتنرم ناراحتم بابت یه موضوعی ک برام قابل بخشش نیس .همه کار کرد بتونه منو راضی کنه ببخشمش ولی من نبخشیدمش .ب من بگید راه حل چیه چطور میشه یه دلخوری بزرگ بخشید؟

مث بقیه بلاگرا کات کن برو😑😑

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زمان ، شایدم هرگز‌.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگه منظورت خیانته هیچ وقت از ذهنت خارج نمیشه کلا بیخیالش شو ...اگه تحقیر و‌مسخره کردن تو جمع عذرخواه ...

نه خیانت نیس 

درمورد ارتباط قبلیش کلی متن و نوشته های عاشقانه داش ک نشونم داد 

نه خیانت نیس درمورد ارتباط قبلیش کلی متن و نوشته های عاشقانه داش ک نشونم داد

دیوونس؟خوب که چی؟مثلا خواسته بگه مهمه؟این چیزی نیست که نخوای ببخشی خودشم که به غلط کردن افتاده گذشته ها هم که گذشته

دیوونس؟خوب که چی؟مثلا خواسته بگه مهمه؟این چیزی نیست که نخوای ببخشی خودشم که به غلط کردن افتاده گذشته ...

نمیفهمم فازش چی بود 

هی میگه اشتباه کردم ولی من اون حرفا از ذهنم نمیره