2777
2789
عنوان

کیا درسو ول کردن و موفق تر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کار پیدا کن، وقتی روحیه گرفتی خواستی ادامه بده درست را.اگر هم تو کارت بدون تحصیل موفق بودی ادامع ...

الان شاغلم البته برا کسی کار میکنم و راضیم ازم تو‌کارم خدایی خوبم چون تلاش میکنم و علاقه دارم ب کار کردن 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
رکم باشم دوست عزیز شما اصلا درس نمیخونی یا اگه هم میخونی روش درست شو بلد نیستی دو ترم مشروط شدن یعنی ...

درسته عزیزم 😊نمیتونم تلاش کنم واسه درس خوندن پس بزارم کنار بهتره 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
ببین خاله منم دقیقا مثل تو بود با دیپلم رفت کارمند بانک شد و یعنی ی زندگی توپ واسه خودش درست کرد و ب ...

تو شرکتها‌ استخدام میکنن بانک ک من نمیتونم برم اصن

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
ب کار کردن علاقه دارم کنار درس کار کنم کار الویتم میشه و باز مشروط میشم

آره درست میگی

ببین یه کار مرتبط با درست پیدا کن

مثلا جزوه نوشتن تحقیقات و پاورپینت درست کردن که هم پول دربیاری هم انگار درستو خوندی بعد سعی کن شب امتحانی نباشی

هر درسی میدن همون روز مرور کن 

من خودمو دارم میگم اگه میدونستم با لیسانس گرفتن هیچ پخی نمیشم ادامه نمیدادم واقعا طریقه آموزش دادن و ...

دقیقا چقدم اذیت میکنن واسه نمره و درس ،با اینک تهش پوچه

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

چن نفرو تو ایتا میشناسم

مثلا خانم سارا ایمنی نقاش آبرنگه شوهرشم آقای پورعسگری خطاطه هردوشون تا دیپلم خوندن

یا یه خانم عروسکسازم هست فاطمه دهقانی ایشونم میگفتن دیگه هیچ علاقه ای به درس ندارن تا دیپلم خوندن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و