2777
2789
عنوان

کیا درسو ول کردن و موفق تر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 55 پست
از من به تو ادامه بده مدرکت بگیری هر طوری هست کنار درست کار کن و پول جمع کن

ب کار کردن علاقه دارم 

کنار درس کار کنم کار الویتم میشه و باز مشروط میشم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کار پیدا کن، وقتی روحیه گرفتی خواستی ادامه بده درست را.

اگر هم تو کارت بدون تحصیل موفق بودی ادامع نده.

تو شهر ما چند نفر پنج کلاسه داریم که بیشتر سهام دارهای کارخونه ها هستند وزندگی روبه راهی دارند.

تحصیل علم خوبه ولی خدا شناسی وخمس وزکات بیشتر برکت میاره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

رکم باشم دوست عزیز شما اصلا درس نمیخونی یا اگه هم میخونی روش درست شو بلد نیستی دو ترم مشروط شدن یعنی عملا معدل پایین دوازده 

پس بنظرم بشین یا درست حسابی بخون و تلاش کن یا کلا بگذار کنار 

حرفم تند نیست آروم منطقی بخون 

بهترین خودت بگذار برای چیزی که باعث پیشرفت و حال خوبت میشه 

خدایی ،باید بخونم راجبشون مرسی ک گفتی

فدات 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

رشتت جوریه که بیرون هم میشه دوره هاشو اموزش دید. اگر مدرک برات مهم نیست برو دوره های حسابداری و درسو ...

ب چیزی علاقه ندارم فقط میخام پول جم کنم کسب کار راه بندازم 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

ببین خاله منم دقیقا مثل تو بود 

با دیپلم رفت کارمند بانک شد و یعنی ی زندگی توپ واسه خودش درست کرد و بعداز ۹ سال قانون عوض شد چون مدرکش پایین بود انداختنش بیرون 

الان هرروزش با ناله میگذره 

هرچی ام باشه باید مدرک هرچند مسخره ولی بالا داشته باشی

❤️

من خودمو دارم میگم اگه میدونستم با لیسانس گرفتن هیچ پخی نمیشم ادامه نمیدادم واقعا طریقه آموزش دادن و اساتید هم بی کیفیت شدن کلا نظام آموزشی کشور مشکل داره در حد پیکان آموزش میدن و سرکار در حد شاسی بلند انتظار دارن