2777
2789
عنوان

زندگیم داره نابود میشه😢

755 بازدید | 29 پست

سلام

من حدود دو هفته پیش رفتم پیش دعا نویس 

یکیو میشناختم کارش خوب بود رفتم پییشش خونه نبود بعد اهالی اون منطقه یکی دیگ رو معرفی کردن ک کارش عالیه و رد خور نداره

رفتیم پیشش با دوستم،دوستم گف ک نکنه دعای برعکس بنویسه مارو باز بکشونه اینجا گفتم ن بابا چ کاریشه

بعد میبینم کاملا برعکس دارن عمل میکننن دعا ها😭😭برا محبت بود بین خودمو شوهرم ولی خییلی بد تر شدیم خیلیییی الان زنگ زدم ب دوستم میگم چخبر از وضع تو اونم میگ ک برعکس شده و همش دارن دعوا مییکنن

چجوری باطلش کنم تورو خدا کمکم کنید زندگیم داره از هم میپاشه

خیر نبینه اون مرتیکه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنید این‌ کارا رو از خدا بخواید فقط از خدا ک بالاتر نیست 

دعا هارو بنداز آب روان

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

تاهروقت دنبال این کارها هستین آرامش ندارین ....

برای حل مشکلات مشاور هست روانشناس هست آخه دعا نویس اگر میتونست برای خودش دعا می‌نوشت از اون بدبختی دربیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چطور به این شیادها اعتماد میکنید؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

عزیزم .

عنبر نسارا ،دارچین ،نمک بزار رو شعله پخش کن دود بده تو خونتون .سرکه سفید و گلاب بریز تو اسپری کل خونتون پاکسازی کن 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

چرا رفتی دعانویسمادر من انقدر رفته زندگی منو یجوری خراب کرده خونه خراب کنه 

ببین باید بری یوتیوب گفته چجور باطلش کنی تو خود قرآن اومده برو سرچ بزن پبداش میکنی اسم کانالشو نگا کنم بهت میگم 

عجب دیوانین سما زنای شوهرداری که میرین دعانویس ، کاری نداره کاری کنی شوهرت فقط تورو ببینه 😹😹😹😹خود زن باید باد باشه عطر خیلی خوش بو که همه نزنن و لباسای خواب قرمز گرون هزارتا چی هست من نمیدونن دعلنویس میخواد با دعاش کاری کنه سوهرت مثلا بدون رابطه بت خیانت نکنه 😑😑😒😒