2777
2789
عنوان

چیه این پول آخه

165 بازدید | 15 پست

شدیدا دلم میگیره بعضی وقتا

من پدرم کارگر بوده ،الان ازدواج کردم،بازم آنچنان وضع مالی خوبی نداریم ،هنوز بعضی وقتا بابام برام ی بستنی هم میخره عذاب وجدان میگیرم 

خونشون ک میرم همین طور که مثلا میخواد مرغ بخره و غذا درست کنن 

فعلا برای همین چیزا تصمیم گرفتم بچه دار نشم 

ک ی آدم دیگه عین خودم ی عمر درگیر این فکرا نباشه

بله پول مهمه خیلی

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

الهی خدا حفظشون کنه

زندگی امروزی با تورم ها داریم دست و پنجه نرم میکنیم

دوست عزیز🙋🏻‍♀️
دعوتتون میکنم💌
بیا تو گروه لیاتیم🌱
امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻‍♀️
هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید
هم جلسات انگیزشی
کسب درامد با آموزش های رایگان  بدون هیچ هزینه ای
اطلاعاتتون همیشه به روز میشه
 همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی
.............هرجا.     هر مکان.    پاره وقت
جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜

دنبال پیشرفتی منتظرتم💪🏻
 روبیکا @trustisho

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

درکت میکنم

از خوشی های کوچک لذت ببرید

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
عزیزمدرکت میکنماز خوشی های کوچک لذت ببرید

اتفاقا آدم زیاد حساسی نیستم 

بعضی وقتا یهو این فکرا هجوم میارن بهم 

ک پدر و مادرم ی عمر زندگی خوشی نداشتن 

و الان تموم بچه هاشون به نحوی دارن با نداری دست و پنجه نرم میکنن

انشالله خدا دست باباتو بگیره تا تو این سن شرمنده نباشه 

هم به شما بده هم به پدرتون 

ولی  واقعا من دلم برا مردایی ک زحمت کشیدند ولی هنوز وضع مالی خوبی ندارن و پیر شدن میسوزه 

انشالله به حرمت همین روز خدا ابرو داری میکنه و دست پدرتون رو میگیرهر

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

انشالله خدا دست باباتو بگیره تا تو این سن شرمنده نباشه هم به شما بده هم به پدرتون ولی واقعا من دلم ...

ممنونم عزیزم 

زنده باشید و سلامت 

بابام سرمایه و ملک داره 

ولی متاسفانه روی زندگی خودش تاثیری نداره

همشو گذاشتن برای برادرام

ممنونم عزیزم زنده باشید و سلامت بابام سرمایه و ملک داره ولی متاسفانه روی زندگی خودش تاثیری ندارههمشو ...

ایبابا دقیقا مث پدر من زندگی می‌کنند

بابای منم هنوز داره جمع میکنه برای ما و خودش استفاده نمیکنه بنده خدا

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اتفاقا آدم زیاد حساسی نیستم بعضی وقتا یهو این فکرا هجوم میارن بهم ک پدر و مادرم ی عمر زندگی خوشی ندا ...

میدونی چیه، ما هم همینجوریم، عذاب وجدانی که گفتی رو هزاربار تجربه کردم، اما اینو فهمیدم بیشتر آدما مثل ما هستن، حالا با یکم تفاوت و کم و زیاد

خودت نمیتونی کار کنی ؟ 

بقیه پشت دارن و همون باعث میشه پیشرفت کنن، مایی که هیچ پشتی نداریم باید پوستمون کنده بشه، حالا یا تو راه بدست آوردن یا هم تو راه نداشتن

امیدوارم اینقدر روزی و برکت بیاد تو زندگیت که ...

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
ایبابا دقیقا مث پدر من زندگی می‌کنندبابای منم هنوز داره جمع میکنه برای ما و خودش استفاده نمیکنه بنده ...

دلم از همین میسوزه 

ی عمر زحمت کشیدن ولی برا خودشون هیچ کاری نکردن 🙁

میدونی چیه، ما هم همینجوریم، عذاب وجدانی که گفتی رو هزاربار تجربه کردم، اما اینو فهمیدم بیشتر آدما م ...

خودم در تلاشم ی رشته خوب قبول شم 

اگرم نشد جونمو میذارم برا اینکه نسلی که ازم شکل میگیره فقیر نباشه 

در غیر این صورت هم بچه نمیارم به هیچ عنوان 

تا همین جا همه چی تموم شه🙁

ممنونم عزیزم زنده باشید و سلامت بابام سرمایه و ملک داره ولی متاسفانه روی زندگی خودش تاثیری ندارههمشو ...

خوب پس ببخشیدا خودشون مقصرن 

شما خودتو عذاب نده اخه پسرپرستی تا کجا 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوب پس ببخشیدا خودشون مقصرن شما خودتو عذاب نده اخه پسرپرستی تا کجا

چی بگم

بعضی وقتا از سر دلسوزی برای خودشون چیزی میگم 

بعد فکر میکنم نکنه فک کنن از سر حسودیه 

چون واقعا زندگیشون رو گذشتن برا داداشام

زمین خونه ماشین عروسی عقد نامزدی همه رو خودشون متقبل شدن 

در صورتی که مامانم داره لباس پاره میپوشه 

سالی ی بار نمیتونن برن جایی

چی بگمبعضی وقتا از سر دلسوزی برای خودشون چیزی میگم بعد فکر میکنم نکنه فک کنن از سر حسودیه چون واقعا ...

دلسوزیت بیفایدست اینا حق شماروهم دادن به اونا چه برسه حق خودشون

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟