2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست
من دخترم با مرد بچه دار ازدواج کردم قبلش فکر میکردم خوشبخت میشم به گوه خوردن افتادم راست میگم واقعا ...

تو رو خدا راست میگی میشه بپرسم مشکل 

جدی شما چی هستش 

شما دختر بودی یا ازدواج داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا راست میگی میشه بپرسم مشکل جدی شما چی هستش شما دختر بودی یا ازدواج داشتی

ازدواج نکن

همش قولت می زنه

قصم می خورم تو رو فقط به خاطر پول می خواد

من خودم تعریف نمی کنم تیپ و فرم بدنم و قیافم حرف نداره

اوتقدر ورزشکارم پرستار واکسن میزد سوزن خم شد

چرا جذب من نمیشن

چون پول ندارم.کارگرم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
منم گفتم شاید بخاطر پولش باشه

شاید نه حتما

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
شهوتهمطمئنم عاشقش نیستیباهاش بری زیر یه سقف بعد چندین بار رابطه و فروکش کردن این ذوقت مشکلات بیشتر ب ...

لامصب شهوت چیه من همین الانشم صیغه می‌خونیم  باهاش رابطه دارم کامل

مگه پسر 20 ساله هستم که از روی 

شهوت تصمیم بگیرم

بیشتر بهش عادت کردی مثل یه معتاد ک به مواد عادت کرده دقیقا اونجوری هستی

صبح اولین پیامش تا بهم نرسه اخلاقم.

عین سگ هستش پیامش که میاد 

بهم صبح بخیر و سلام می‌فرسته کلا فروکش میکنم

آروم میشم خیلی وابستش شدم خیلی 

لامصب خیلی خوشگله چهرش

خب معلومه اون ی خانم پخته ای هست با ازمون خطا ب همه چی رسیده ..تجربه زندگی مشترک داره .خب بلده ک چی ...

خیلی لوندی داره عشوه های دخترونه زیاد داره

همیشه با یه تیپ و آرایش متفاوت میبینمش

هیچ وقت با یه تیپ تکراری ندیدمش 

ازدواج نکنهمش قولت می زنهقصم می خورم تو رو فقط به خاطر پول می خوادمن خودم تعریف نمی کنم تیپ و فرم بد ...

الهی دورت بگردم داداش تو تاج سر من هستی

بخدا دستهای کارگر رو می‌بوسم 

تا کمرم که باب احترام جلوشون خم میشم

لامصب شهوت چیه من همین الانشم صیغه می‌خونیم باهاش رابطه دارم کاملمگه پسر 20 ساله هستم که از روی شهو ...

خدایا کارتون خیلی اشتباه بوده آخه وقتی خودت تصمیم ازدواج نداشتی چرا باهاش رابطه برقرار میکردی اخه