2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست
مسخرمون کردی یعنی هشت سالش بود بچه دار شده اینقدر چرت پرت تحویل مردم نده وقت بقیه بگیری

اسگول قشنگ بخون کثافت بیشعور 18 سالش بوده زایمان اولش

پلشت 

بعدشم کسی از شما نظر نخواست 

برو بیرون از تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید از خود تعریف کردن غلط کردن هستشمن همه چیز دارم خونه ماشین مغازه اونم 4 تا شعبهدرآمدم عالی هست ...

خب دیگه خودت هم بچه میخوای 

برادر من ،من سرزنش ات نمیکنم ک چرا با ی زن ۴۳ ساله وارد رابطه شدی چون خودت حالت بده ولی دیگه میتونی مثل قبل دیگ اشتباه نکنی و جلو اشتباه رو بگیری که..

بعد اگ بچه دار نشد شما نمیرید زن بگیرید سرش؟

امیدوارم حال اون خانم هم خوب بشه 

بنظر من چندسال دیگه پشیمون میشیمیگی من حوون بودم خودمو بدبخت کردم فرصت زیاد داشتم چون اصلا اشاره ایی ...

منم بد جور وابستش شدم 

با حرفهاش و رفتارش اخلاقش دیونم میکنه

اختلاف سن برادر من با خانمشون مثه شماست واقعا عاشق بودن ماهم به عشقشون احترام گذاشتیم براشون بهترین مراسمو گرفتیم بعد چندسال شکر خدا مشکلی نداشتن البته خانمش ازدواج اولش بود ماهم اولش استرس شمارو داشتیم ولی باید بگم درود برحس قشنگ عاشقی 🌺🌺🌺

منم بد جور وابستش شدم با حرفهاش و رفتارش اخلاقش دیونم میکنه

خب معلومه اون ی خانم پخته ای هست با ازمون خطا ب همه چی رسیده ..تجربه زندگی مشترک داره .خب بلده ک چی بگ چیکار کنه ک دلت ب لرزه بیفته 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

تو رو خدا کمکم کنید آلات چه تصمیمی بگیرمآخه خیلی وقته تو رابطه هستیم به همین راحتی نمیشه رابطه رو تم ...

ا

استارتر الان خودتون این رفتار خانم رو عاقلانه میدونید؟ قطعا نه. سه روز غذا نخورده سر یه اختلاف. همونطور که دوستان دیگه هم گفتن شما و خانم به شدت احساساتی شدید و مخصوصا شما چشمتون رو روی خیلی چیزا بستید. چیزایی که ما دو سه چهار خط نوشته عینا داریم میبینیم. باز تصمیم با شماست. موفق باشید

دختر عمه من حدود ۲۰ ساله با مردی زندگی میکنه که حدود ۱۰ سال از خودش کوچکتره . 

خانم یه دختر از ازدواج قبلیش داره پسر مجرد بوده. دیگه هم بچه نیاوردن و اون دختر که زمان ازدواجشون ۵ساله بود بزرگ کردن 

اما شرایط الان شما یک فرقش اینه که ببین خودت بجه دوست داری یا نه. اگه داری اون خانم با وجود ۲فرزند بزرگ حاضره باز باردار شه ؟ یا اصلا مشکلی برای بارداری نداره؟

همه اینا بعد از درنظر گرفتن اینکه واقعا خانم خوبی هستن و اهل سواستفاده و این چیزا نباشن بسنج