2777
2789
عنوان

ب پای این پسر میمونید جای من باشید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 17 پست
ببین در کل مرد وقتی جیبش پر نباشه توی رابطه رفتن یا ازدواج کردنش اشتباه محضهمن ۵ ۶ سال ازت بزرگترم ا ...

عزیزم منم قصد ازدواج فعلا ندارم، بپاش موندن چیزیو ازم نمیگیره 

نمیدونم شایدم اشتبا میکنم

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
اخه باباشم ی حقوق بگیره سادس نمیتونه خونه بسازه واسش. ن اون ک احتمال زیاد قصدش ازدواج هس و میمونه من ...

بازم فکر کن با مستجری و اینا زندگی میتونی کنی یا ن

به همه چیش فکر کن

قبولم کردی نزار کسی نظرتو عوض کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم قصد ازدواج فعلا ندارم، بپاش موندن چیزیو ازم نمیگیره نمیدونم شایدم اشتبا میکنم

منم قصد ازدواج نداشتم

به پاش موندم

میدونی چی ازت گرفته میشه؟؟؟؟ بهترین روزای جوونی و بهترین موقعیتا و فرصتایی که ممکنه بعد از رد کردنشون دیگه گیرت نیاد