2777
2789
عنوان

چرا خدا مجازاتش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 51 پست
به به ماشاا... تو بینظیری دختر پس خیالم راحت شد از این اتفاق ناراحت کننده هم به راحتی عبور میکنی تو ...

نه الان همه چیز رو از دست دادم در اثر افسردگی ده کیلو چاق شدم همه دندون هام خراب شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته بود پرستار بوده با یه دکتر بهم خیانت کرد من خیلی ساده بودم ولی میگم الان چرا خدا هیچ بلایی سر ا ...

انتخاب اشتباه همه ما توی زندگیمون داشتیم عزیزم

همه حرف هات درست قبول دارم 

از حالا به بعد نه تنها توی بحث ازدواج بلکه موارد دیگه حسابی باید حواسمون جمع باشه

دورت بگردم من از این ادم های شیاد من هم توی زندگیم دارم منتها یکی نیستن قوم ظالمن قربون خدا برم نمیدونم چرا کاری با ادم های بد نداره 💔🙃

خوشکلم زیاد خودتو وابسته به قرص های اعصاب نکن

میدونم بدترین ضربه رو خوردی اون قسمتی که اقامتت و کارت خراب کرد خدا گوربه گورش کنه الهی

دوباره تلاش کن موفق شو اون بی خانواده ام بره بدرک

گفته بود پرستار بوده با یه دکتر بهم خیانت کرد من خیلی ساده بودم ولی میگم الان چرا خدا هیچ بلایی سر ا ...

ایران زندگی نمیکنی . درسته تنهاییت بیشتره و از خانواده ات دوری . ولی واقعا کیف کردم ازت که دختر موفق و مستقلی هستی 

پاشو پاشو منتظر نباش بدبختی اونو ببینی اون همین الانشم بدبخته خیلی بدبخت اون خدارو نداره ولی تو داری 

پاشو دختر خوب اصلا بهش فکر نکن 

دوباره بساز الان که تجربه هم به دست آوردی مورد دیگه که پیش اومد دیگه گول نمیخوری  

تجربه شد دیگه . هممون از این تجربه های تلخ داریم

تازه باید بهمون بگی چه اراده و شجاعت داشتی که موفق شدی 

تو باید به همه درس بدی و کمک کنی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

همه چی درست میشه با کمک روانپزشک روانت سالم میشه و کم کم قرص ها قطع میشه رژیم میگیری لاغر میشی دندونات رو هم دندونپزشک میری 

دوباره میشی همون دختر سالم و قوی ولی اینبار با تجربه

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

سرکار حتما برو تووو خونه بمونی افسردگیت بیشتر میشه و ورزش . 

اینا تجربه منه . هرچند تووو ورزش کردن تنبلم و الان قرص اعصاب فقط دو تا مصرف میکنم 

الان من یک بازنده هستم که همه چیز رو باخته

لآله جان شما الان جوونی پاشو خودتو نباز عزیزم خدا بزرگ و مهربونه اینکه یک سال نشد تونستی از دست این دوانی نجات پیدا کنی یعنی خدا دوستت داشته

خدایا شکرت🩷