2777
2789
عنوان

چرا خدا مجازاتش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 51 پست
الان من یک بازنده هستم که همه چیز رو باخته

اره واقعا منم همچین حسی رو داشتم 

همه چیمو باختم شوهر بچه هام زندگی م داراییم سلامتی و ... ولی مثل من احمق نباش که ۶ سال تووو این حالت بمونی 

زود خودتو جمع و جور کن تو دختر عاقلی هستی معلومه 

دعای خیر پشت سرته 

زودتر خودتو خوب کن . گریه کن ناراحت باش عزاداری کن ولی زودتر راهی پیدا کن که حالت خوب بشه 

من ۳۳ سالگی این اتفاق واسم افتاد الان ۳۹ سالمه و تازه بهتر شدم ازت خواهش میکنم مثل من ضعیف نباش 

حالت خوب میشه مطمئن باش

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهو خداروشکر پس ایرانی و پیش خانواده ات . 

اشکال نداره اون کار نشد یه کار دیگه 

اول حال روحیتو بهتر کن بعد هم برو سرکار 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
گفته بود پرستار بوده با یه دکتر بهم خیانت کرد من خیلی ساده بودم ولی میگم الان چرا خدا هیچ بلایی سر ا ...

یا خدا!!!!!😨😨😨

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من موندم تو مجرد چطوری زن اون مرد شدی؟خود من بود جرش میدادم حالا اون دختر اگر زرنگ تر از این آقا باشه به خاک سیاه مینشونه ایشونو...آدمای زرنگ اگر به پستشون آدمای زرنگتر از خودشون بخوره نمیتونن کاری کنن همون آدما زمین میزنن این آدمای زرنگو یا خود خدا جوری میزنش که بلند نشه...