2777
2789
عنوان

چرا خدا مجازاتش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 51 پست
من مریض شده بودم کشور غریب تک و تنها با اوبر رفتم آزمایش خون دادم باهام نیومد بعذ میگفت فردا شب میخو ...

خوب تو این همه نشونه واضح دیدی ، چرا به پاش نشستی؟ منتظر بودی معجزه بشه؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دخترای مجرد ک دنبال مرد سن بالا می افتن تاپیکت و بخونن

اون‌مرد هررچقدرر پول داشته باشه اولا ک رو نمیکنه،ثانیا نمیاد ب اون زن دوم بده،

،زرنگ تر ازین حرفان

اسی بدترین جاش این بودک اقامتتو خراب کرد

عزیزم بهش فکر نکن به مجازاتش فکر نکن یک روزی جوری بدبخت و رسوا میشه که خبرش خودش میاد برات، دیگه چک نکن چی می‌کنه چی نمیکنه خودت رو مریض نکن روان خودت رو خراب نکن به خودت داری آسیب میزنی گور باباش

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

یه برادر داره ۵۱ ساله سرکار نمیره خرج اوتو کلا این میده 

یه خواهر داره ۴ تا بچه دارع خرج اونا رو هم این میده داداشش کلا میگه این زن نداشته باشه تا بیشتز برای ما بفرسته خدا میدونه چه بلاهایی سرم آوردن فقط الان عکس قرضهای اعصابم رو بزارم زار می‌زنید به حالم!

۱۱هزار دلار ازم بابت پیوند کلیه بچه داداشش،گرفت اونو بالاکشیذ تمام اسباب خونمو بالا کشیذ 

یه لب تاب یه ساز اونم بالاکشبذ 

برای ازدواجم برد منو گرجستان کلا سند ازدواج گرجی بود نگو اونحا زده در صورت عدم تفاهم این قرار داد یک طرفه میتونه فسخ بشه و هیچی از اموال تقسیم نشه 

عزیزم زندگی همینه . بپذیر تا آرامش پیدا کنی هرچند من نتونستم سرنوشتم رو بپذیرم و حالم خوب نشده ولی لحظه ای که پذیرفتی و همه چیو به خدا سپردی و زندگیتو با تلاش ادامه دادی اونوقته که به آرامش و رضایت میرسی

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
یه برادر داره ۵۱ ساله سرکار نمیره خرج اوتو کلا این میده یه خواهر داره ۴ تا بچه دارع خرج اونا رو هم ا ...

چقدر ذات کثیفی داشته . جدایی منم همین طور بود هیچی حتی لباسای تنم رو ندادن 

خدارو شکر کن بچه نداری 

من دوتا بچه دارم اونارم ازم گرفتن و چندساله ندیدمشون 

دوباره بساز ادامه بده

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

نذار افسردگی و ظلم بهت غلبه کنه گریه کن ناراحت باش ولی ادامه بده لطفا 

این دیگه چجور موجودیه همچین مردایی رو باید گرفت تاجون دارن کتکشون زد اَههه😤

به من گفته بود ده ساله جدا شدم با هر بدبختی ای بود زن اولش. رو پیدا کردم ببین بعد از طلاق به اونم یک هزار تومنی نداده بود فقط خدا میدونه چه بلاهایی سر اون آورده بودن کلا خاندانش لجن هستن تا زنگ زدم به زن اولش گفت این لجنه با خواهرش سک س داشته 

میگفت من صبر کردم بچه هام بزرگ شن می‌ترسیدم دو تا دختر رو با این تنها بزارم

به من گفته بود ده ساله جدا شدم با هر بدبختی ای بود زن اولش. رو پیدا کردم ببین بعد از طلاق به اونم یک ...

بیچاره زن اولش چه رنج و سختی ای رو متحمل شده بود توسط این جانی 

خوشکلم نجات بده خودتو از دست این مرد شیاد با خانواده ش

همچین ادمی اصلا بویی از ادم بودن نبرده خدای من😬

نذار افسردگی و ظلم بهت غلبه کنه گریه کن ناراحت باش ولی ادامه بده لطفا

فکر کن نوزده سالم بود با تلاش خودم شاسی بلند خریدم من بابا نداشتم 

از بچگی کار کردم حامی مادرم بودم ارشد بهترین دانشگاه ایران رو دارم اگه پسر بازی کرده بودم گول نمیخوردم ببین من برای مادرم خونه خریدم من یه دختر مستقلم ۶ ماهه اومدم ایران ۲ ماه رفتم سرکار چهارشنبه اخراج شدم مدیرم گفت تمرکز نداری

فکر کن نوزده سالم بود با تلاش خودم شاسی بلند خریدم من بابا نداشتم از بچگی کار کردم حامی مادرم بودم ا ...

به به ماشاا... تو بینظیری دختر 

پس خیالم راحت شد از این اتفاق ناراحت کننده هم به راحتی عبور میکنی تو احتیاج به هیچکسی نداری خدا خودش هواتو داره 

بیچاره زن اولش چه رنج و سختی ای رو متحمل شده بود توسط این جانی خوشکلم نجات بده خودتو از دست این مرد ...

گفته بود پرستار بوده با یه دکتر بهم خیانت کرد من خیلی ساده بودم ولی میگم الان چرا خدا هیچ بلایی سر این نمیاره؟

بخدا قسم میومد جلو شرکتمون گریه میکرد که آره من دوستت دارم بعدم کشوری که بودم ایرانی کم داشت منم دیدم هم زبونه گول خوردم خدا شاهده هر دختری باشه گول میخوره نمیدونی چقدر زرنگه یکبار تو خونه ام دعا پیدا کردم زده بود آهو فرزند لاله کور و کر و مسخ شود در برابر مجید فرزند تاجیه