2777
2789
عنوان

بیاین یه جور کمکم کنید

109 بازدید | 12 پست

جون عزیزتون جدی جواب بدید

من قبلا اینستا نامزدمو داشتم ولی الان رمزشو عوض کرده،، چطوری بدون اینکه رمز بهم بده برم تو اینستاگرامش، میدونم چه ایمیلی ثبت کرده براش 

یکی داره فضولی میکنه،، کمکم کنید چطوری برم تو اینستاگرامش؟؟؟؟ 😞😞😞😞😞

خدا میدونه چند نفر شبها در رخت خواب های جدا همدیگر را در آغوش گرفته اند 😭 خدایا این روز خوبو برسون 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون پسورد نمیشه چون با ایمیل عضو شده

شماره موبایل هم داره،، آدرس ایمیل رو میدونم ولی پسورد رو نه 

خدا میدونه چند نفر شبها در رخت خواب های جدا همدیگر را در آغوش گرفته اند 😭 خدایا این روز خوبو برسون 😞
اگه رمز ایمیلشو داری شاید بشه یکاری کرد

ندارم آخه، عوض کرده 

بی پسوورد که نمیشه

هیچ کار نمیشه کرد،،، دارم عذاب میکشم 😭

لابد نمیخواسته داشته باشی ک عوض کرده

میخاد حرصم بده 

وقتی کاری از دستت برنمیاد خودتو پیر نکن الکی بی تفاوتی بهترین تودهنیه اینجور وقتا راهی جز پسورد نی ...

اعصابم خورد شده، اسکرین از صفحه چت میفرسته 

ولی احساس میکنم الکیه، چون یجوریه چت

دلمم میخاد بدونم قضیه چیه 😞

اعصابم خورد شده، اسکرین از صفحه چت میفرسته  ولی احساس میکنم الکیه، چون یجوریه چت دلمم م ...

ببین اگه وانمود کنی که برات مهم نیس دست ازین کارش میکشه

تو باید بخودت مطمعن باشی

بهزخال که میفهمی واقعیت رو

پس اون میخواد اذیتت کنه

و مسلما موفق هم شده

حالا دستور بعدی اینه که برو صورتتو بشوز

برا خودت یه چایی تازه بریز

رژ لب بزن

وانمود کن خوبی

و بلاکش کن😊

تا ادم شه

فردا با غلط کردم میاد سراغت

ببین اگه وانمود کنی که برات مهم نیس دست ازین کارش میکشه تو باید بخودت مطمعن باشی بهزخال که میفهمی ...

وای دلم نمیاد بلاکش کنم.. ولی یجور وانمود کردم که بیخیالم 

فقط کاشکی زودی صبح بشه 

😊😊😊