2777
2789
عنوان

یکی بگه من چیکار کنم

156 بازدید | 16 پست

من دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم!

فردا ساعت شش و نیم صبح آزمون آیین نامه دارم‌. آیین نامه‌ای که یک ماهه لاش رو باز نکردم و همه رو یادم رفته. به علاوه که پشت کنکور هم هستم و تا همین امروز توی این سه هفته‌ای که تا الآن خوندم یک روزم استراحت نداشتم و مدام سالن مطالعه بودم. با این که ۱۸ سالم شده ولی همچنان والدینم برام برنامه میریزن انگار که نه انگار بالغ شدم و به قول خودشون یک انسان کامل از جامعه به حساب میام.

میگم امروز بشینم آیین نامه بخونم فردا کامل بشم میگن نه تو بشین یک ساعت بخون کافیه بعدشم برو سالن درست رو بخون. خب برای من سواله آیا من قراره این آیین نامه رو بخونم یا اونا که برام برنامه بریزن و ساعت بدن؟! لازم به ذکره که فقط نمرهٔ کامل رو قبول دارن، بدون غلط! یعنی اگه یک دونه غلط داشته باشم تا شب سرکوفت میخورم که اگه همون دو تا دیگه بیشتر بود رد میشدی. ببینید دیگه اگه رد بشم چیکار میکنن...

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه آیین نامه سوالاتشو بگیر و بخون،چون حجم کتاب زیاده

یکسری سوال از توی سایت پیدا کردم ۴۵ نمونه سواله هر کدوم سی سوال🥲

بازم ۱۳۵۰ تا توی یک و نیم ساعت تموم نمیشه هر چقدرم فشرده بخونم.... باز الآن مشاور تحصیلی هم پیام داده که آیین نامه برنامه‌ات رو عقب نندازه... خب من چه خاکی بریزم توی سرم الآن؟!

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

کتاب آیین نامتو بزار لای وسایلت ببر سالن بخونش

مراقب‌های سالن اطلاع میدن به والدینم که این کتاب درسی نمیخونه و اونجوری دیگه قوز بالا قوز

هر شب ازم گزارش کار میخوان به علاوهٔ این که باید به مشاور هم گزارش کار شبانه بدم. اگه بگم تموم نکردم میگن پس تو رفتی سالن چیکار کردی؟ اگه هم بگم تموم کردم و مشاور آزمون بگیره و خوب ندم میگن پس چه جوری خونده بودی؟!

کلا ۷ تا تایم ۱/۵ ساعته دارم امروز میگم که هر روز تا چهارشنبه شب آقا من دو تایم بخونم تموم میشه، یک تایم صبح زود بلند میشم یک تایم دیگه هم تا دیر وقت بیدار میمونم میگن نه

هر چی میگم من پشت کنکوریم مفهوم درس رو بلدم اینجوری نیست که اگه یک تیکه رو نخونم روی خوندن بعدی اثر داشته باشه کلا حرف حرف خودشونه.

بنظرم الان تا ظهر درستو بخون،بعذ از ظهر تا شب هم آیین نامه

اگه برم سالن دیگه تا شی نمیان دنبالم میگن برنامه‌ات ۷ تا تایم داره تو تا ظهر چهار تا میخونی سه تا تایم میمونه اون سه تا رو هم عصر بشین بخون تموم بشه. چون پشت کنکور میخوام بمونم دیگه خیلییییییی فشار میارن

دوراز جون فکر کن این یک روز بیمار شدی و نتونستی درس بخونی مشاوره ات باید برای همچین احتمالاتی هم ...

متاسفانه این حرفا حالیشون نیست که نیست

هر جقدر میگم بابا تایم رو پخش میکنم توی سه روز باقی مونده میخونم میگن نه راه نداره. اگه عصرا نیم ساعت بخوابم شب تا دیر وقت میتونم بیدار بمونم. مثلا دیشب تا ۱ بیدار بودم صبح پنج بیدار شدم. میتونم شب و صبح بخونم تموم بشه🥲

مراقب‌های سالن اطلاع میدن به والدینم که این کتاب درسی نمیخونه و اونجوری دیگه قوز بالا قوزهر شب ازم گ ...

معلومه پدر و مادرت دوست دارن که اینقدر پیگیرن‌. منم کنکوری بودم شبایی که بیدار میموندم درس بخونم بابامم تا صبح بیدار میموند برام تنقلات میاورد. بعد ۱۳ سال هنوز اینکارش برام قشنگه. نگران نباش اون سوالا رو تو تایمی که بهت دادن بخون ایشالا قبولی آیین نامه رو اگرم نشد نگران نباش دنیا که به آخر نرسیده سری بعد امتحان میدی. موفق باشی

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

معلومه پدر و مادرت دوست دارن که اینقدر پیگیرن‌. منم کنکوری بودم شبایی که بیدار میموندم درس بخونم باب ...

باز خوبه به شما محبت میکردن و همراهتون بودن. من که در طول روز دارم سرکوفت میخورم که تو فلان کار رو کردی که قبول نشدی، امسالم هیچی نمیشی. اگه شدی من اسمم رو عوض میکنم‌. متاسفانه کنکور رو با رینگ کشتی اشتباه گرفتن که بخوان به اصطلاح طرف رو غیرتی کنن تا بتونه بزنه. کنکور میدون اعتماد به نفس و عزت نفسه نه میدون تخریب روحیه

باز خوبه به شما محبت میکردن و همراهتون بودن. من که در طول روز دارم سرکوفت میخورم که تو فلان کار رو ک ...

اونا از دوست داشتنه فقط شیوه ابراز کردنش غلطه. شما با دید مثبت بهش نگاه کن این روزام میگذره

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

معلومه پدر و مادرت دوست دارن که اینقدر پیگیرن‌. منم کنکوری بودم شبایی که بیدار میموندم درس بخونم باب ...

و اگه قبول نشم میگن آره دختر عموت قبول شد تو نشدی! با این که دختر عموم سال دوم دانشگاهشه ‌ میخواد گواهینامه بگیره و من هنوز دانشگاه هم نرفتم. دختر عموم با من آزمون داره و مامانم مدام میگه یگانه قبول بشیا! دختر عموت قبول بشه تو نشی یا تو هیچی غلط نداشته باش که بهتر ازش داده باشی