سلام دوستان من برای ظهر مهمون دارم دیشب خورشت قرمه سبزی با گوشت گوساله گذاشتم نمکش رو یکم زود زدم زیرش خاموش شده حالا گوشت سفت شده به نظرتون بازم بجوشه نرم میشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گوشت گوساله نیست گوشت گاو بهت انداختن نکنه از این فروشگاها گوشت میگیری؟؟ببین عزیزم گوشت گوساله به صورتی طور میزنه ولی گاو سیاهه که اکثرن روشون نمیشه به قصاب بگن گوشت گاو نده گوساله بده اگه گوساله بود تو دهن اب میشه الانم گوشتارو جدا کن بریز تو ۵۰ دقیقه بپزه بعدش بریز تو خورشت
[QUOTE=350981284]نه عزیزم گوساله نخوردی پس همش بهت گاوی انداختن🤣[/QUOTEگوشت گوساله چون سفته باهاش ا ...
عزیزم تو اصلان گوساله چهارماهه تو عمرت دیدی؟؟؟؟ گوشت گاو ۵ ساله قصابا و فروشگاها بهت میدن ذوق هم میکنی گوساله خریدی گوشت گوساله ۴ ماهه عینه پنبه میمونه ،اره من تاحالا گوشت گوسفندی نخوردم🤣🤣🤣