2777
2789
عنوان

گوشت خورشتم سفت شده مهمون دارم کمک

345 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من برای ظهر مهمون دارم دیشب خورشت قرمه سبزی با گوشت گوساله گذاشتم نمکش رو یکم زود زدم زیرش خاموش شده حالا گوشت سفت شده به نظرتون بازم بجوشه نرم میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت گوساله نیست گوشت گاو بهت انداختن نکنه از این فروشگاها گوشت میگیری؟؟ببین عزیزم گوشت گوساله به صورتی طور میزنه ولی گاو سیاهه که اکثرن روشون نمیشه به قصاب بگن گوشت گاو نده گوساله بده اگه گوساله بود تو دهن اب میشه الانم گوشتارو جدا کن بریز تو ۵۰ دقیقه بپزه بعدش بریز تو خورشت 

گوشت گوساله نیست گوشت گاو بهت انداختن نکنه از این فروشگاها گوشت میگیری؟؟ببین عزیزم گوشت گوساله به صو ...

گوشت گوساله کلا سفته گکشت گوسفند نرم هست و تو دهن آب میشه

گوساله رو بیشتر واسه چرخی میخرن

گوشت گوساله نیست گوشت گاو بهت انداختن نکنه از این فروشگاها گوشت میگیری؟؟ببین عزیزم گوشت گوساله به صو ...

عزیزم نمک زدم زیرش هم خاموش شده من خورشت هام رو از شب تا صبح میزارم بپزه.....حالا سفته میخوام بدونم از الان تا ظهر نرم میشه یا نه؟

عزیزم نمک زدم زیرش هم خاموش شده من خورشت هام رو از شب تا صبح میزارم بپزه.....حالا سفته میخوام بدونم ...

دختر قشنگم بهت گفتم گوشتارو جدا کن بریز تو زودپز ۴۰ ۵۰ دقیقه جدا بپزه چون اگه خورشت رو بریزی تو زودپز لوبیاهات لهه میشه نباید نمک رو زود بزنی دیگه

[QUOTE=350981284]نه عزیزم گوساله نخوردی پس همش بهت گاوی انداختن🤣[/QUOTE

گوشت گوساله چون سفته باهاش استیک درست میکنن

شما احتمالا تا حالا گوشت گوسفندی نخوردی که به گوشت گوساله میگی نرم...

[QUOTE=350981284]نه عزیزم گوساله نخوردی پس همش بهت گاوی انداختن🤣[/QUOTEگوشت گوساله چون سفته باهاش ا ...

عزیزم تو اصلان گوساله چهارماهه تو عمرت دیدی؟؟؟؟ گوشت گاو ۵ ساله قصابا و فروشگاها بهت میدن ذوق هم میکنی گوساله خریدی گوشت گوساله ۴ ماهه عینه پنبه میمونه ،اره من تاحالا گوشت گوسفندی نخوردم🤣🤣🤣