2777
2789

چی بخرم براش چیکار کنم ایده داریذ؟

اینارو قبلا خریدم:ساعت،پیراهن،تی شرت،شلوار،کفش،کت شلوار،ادکلن و عطر،ست کمربندو کیف،و دیگه بقیش یادم نیس

کمک کنید گیر کردم

من امسال دستبند چرمی با پلاک طلا که اسم خودمون روش بود سفارش دادم ۵ تومن شد.خیلی خوشگله.

البته مبلغش بستگی به خودت داره میتونه کم یا بیشتر باشه با توجه به وزن پلاکش

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریش تراش مسافرتی

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
میخوام چیزی باشه که استفاده کنه و ب دردش بخورهگوشیش خراب شده ها ولی پولم واسه گوشی خیلی کمه

خوب همون پولو بده خودش ی مبلغ بزاره روش ی گوشی بخره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

درسته که ۷ تومن گوشی نمیشه خرید ولی پول کمی هم نیست.  من وضع اقتصادی شماذو نمیدونم ولی مثلا خودم برا خرید ی گوشی ۱۲  تومی ممکنه نیاز باشه سه ماه هر ماه مبلغی کنار بزارم تا بخریم. ولی وقتی یکی ۷ تومن بده مدتش کوتاه میشه همسرمن اهل کادو اینا نیس ولی فک کنم اینو کارو میپسندید 

ایر پاد داره ساعت هوشمندم نه فکر نکنم از همین ساعتای معمولی چند تا داره

اگه ماساژ دوست داره که اکثر مردا دوست دارن براش وقت ماساژ بگیر بعضی جاها کارت دعوت میدن بنظرم هدیه جالبیه

یا شام برید بیرون مهمون تو یه کیک کوچیک هم بگیر